Svijet Vijesti

ComNet i Vanderbilt udružuju snage

Novo partnerstvo Comnet Europea i sestrinske kompanije Vanderbilt International u prvom redu se odnosi na jačanje unutrašnjih sistema, lanca snabdijevanja i logističkih struktura.

Značajan napredak koji proizlazi iz ovog partnerstva leži u činjenici da ComNet sada ima novi i potpuno funkcionalan panevropski tim za tehničku podršku klijentima širom svijeta.

„Promjene se baziraju na ComNetovom kontinuiranom rastu u protekloj godini“, objašnjava Tom Exley, generalni direktor u ComNet Europeu. „Ovaj format je osmišljen da ComNetovim klijentima pomogne da brže i efikasnije dobiju pristup tehničkoj podršci. Mi smo odlučni da naše klijente stavimo na prvo mjesto u svemu što radimo.“

Ova integracija znači da će ComNetovi klijenti imati bolji pristup većem broju zaposlenika tehničke podrške, uključujući lokalnu podršku na većini jezika. To znači da regionalni centri sada mogu raditi svoj posao efikasnije i osigurati što brže rješavanje svih tehničkih problema.

Važno je naglasiti da je ComNetov tim za tehničku podršku sada ojačan i novim menadžerima prodaje. Ova vrsta saradnje s Vanderbiltom u oblasti tehničke podrške treba rasteretiti ComNetov prodajni sektor i omogućiti mu da se fokusira isključivo na ponudu najboljih proizvoda i usluga svojim klijentima.

Novo partnerstvo omogućava ComNetu da poveća obim ponude, u šta spada i pretprodajna, prodajna i postprodajna podrška, uz mogućnost dizajniranja i implementacije cjelovitih rješenja visokih performansi, koja mogu odgovoriti na ključne izazove s kojim se suočavaju korisnici.

„Vjerujemo da će ova prilika značajno poboljšati naš model pružanja usluga podrške i omogućiti našim centrima da efikasnije rade svoj posao. To će rezultirati i učinkovitijim ciklusom upravljanja i održavanja naše baze klijenata koja se širi velikom brzinom“, navodi Exley.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *