Menu
A+ A A-

ADI distributer Dahuinih proizvoda

Kompanija Dahua Technology potpisala je dogovor o saradnji s ADI-jem, najvećim distributerom sigurnosnih proizvoda u Velikoj Britaniji.
 
Sa sjedištem u Buryju, pokrajini Manchester, ADI je jedan od globalnih lidera u distribuciji sigurnosne i niskovoltažne opreme s više od 200 lokacija u svijetu.
 
Nakon potpisivanja ovog ugovora njegovi kupci sada mogu nabavljati širok spektar Dahuinih cjelovitih IP i analognih sigurnosnih rješenja visoke definicije, uključujući kamere, snimače, displeje i softverska rješenja za upravljanje videom i kontrolne sobe.
 
Denny Wang, generalni direktor Dahue za Veliku Britaniju i Irsku, kazao je: „Uvjereni smo da ADI dijeli našu predanost ka inovacijama, pružanju podrške kupcima i kvalitetu proizvoda. Dahuin širok asortiman proizvoda uključuje one koji posjeduju inteligentne funkcionalnosti, kao što su napredna videoanalitika, pružajući time značajnu korist ADI-jevim kupcima.“
 
Prema IHS-ovom izvještaju za 2015. godinu, Dahua drži drugo mjesto na svjetskom tržištu videonadzora.
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.