Menu
A+ A A-

Uspješno završen seminar o ATEÏS PA/VA sistemima

Prvi prodajno tehnički seminar o ATEÏS PA/VA sistemima (Public Address and Voice Alarm) uspješno je završen u Beogradu od 28.2. do 01.03. ove godine. Seminaru je prisustvovalo 30-tak projektanata i integratora, uglavnom sa područja Republike Srbije. Ovaj trening seminar sastojao se iz dva dijela. U prvom dijelu, ATEÏS je upoznao prisutne sa rješenjima iz oblasti profesionalne audio opreme (javnog razglasa i glasovnih evakuacijskih sistema). Tokom trajanja drugog dijela, Tehnički direktor ATEÏS Europe Pierre-Olivier Clerc upoznao je prisutne sa izborom opreme i programiranjem. 
 
Osim Tehničkog direktora, seminaru su ispred ATEÏS –a prisustvovali i Zoran Dragačević, Prodajni predstavnik za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju te Dženan Šabanović, Prodajni predstavnik za BiH, Hrvatsku, Albaniju i Kosovo.
 
 
ATEÏS ima preko 30 godina iskustva u dizajniranju, razvoju i snabdijevanju tržišta PA/VA sistemima.  Ova multinacionalna kompanija ima preko 10 podružnica i više od 40 predstavništava širom svijeta. ATEIS je lider na tržištu elektronskih rješenja za javni razglas, te komercijalna audio, komunikacijska i konferencijska tržišta. Tokom prethodne godine, kompanija je ostvarila veliki rast na evropskom tržištu, pogotovo na području Baltika, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Slovačke, Turske, Španije i Portugala.  

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.