Menu
A+ A A-

Alarm Automatika na novoj adresi u Beogradu

Alarm automatika d.o.o. Beograd preselila je u nove prostorije u ulici Zarija Vujoševića 8, Novi Beograd. Prostorije su veličine 180 metara kvadratnih s posebnim odjeljenjima za veleprodaju, projektnu prodaju i učionicom, u koju može stati do 30 osoba. Jedna od prednosti je i posjedovanje vlastitog velikog parkinga.
 
“Namjera nam je bila da se približimo našim poslovnim partnerima i ovo je dobra lokacija, blizu je auto-put, stari dio Beograda i elitni hoteli. Želimo da klijenti dolaze kod nas i ako im treba interna obuka”, rekao je rukovodilac projektne prodaje Dragan Petrović.
 
Preseljenje u nove prostorije pratila je i interna reorganizacija, zaposleno je sedam radnika, a s povećanjem rasta posla – koje će u ovoj godini, prema planovima Alarm automatike, iznositi i do 40 posto – očekuje se i novo zapošljavanje u njenom beogradskom uredu.
 
Nedavno su u ovoj firmi održani Dani otvorenih vrata, kada je za tri dana novu lokaciju Alarm automatike posjetilo više od 100 ljudi, projektanata, investitora, električara, sistem-integratora i predstavnika kompanija s kojima sarađuju.
 
Zaposleni ističu da je tržište u Srbiji drugačije od zemalja regiona, veće je i ima dosta firmi slične djelatnosti.
 
“Za nas je bitno da se prilagodimo svakom klijentu i saznamo njegove želje i potrebe kako bismo mogli da dođemo do zajedničkog rešenja. Ovo je predstavništvo hrvatske firme i kada klijenti čuju da je Alarm automatika iz Rijeke, možda u početku imaju malu kočnicu, ali ih u razgovoru uspevamo osloboditi predrasuda”, kaže Petrović.
 
Najtraženiji su u veleprodaji videonadzorni i protivprovalni sistemi, dok su to u projektnom dijelu sistemi za dojavu požara i videonadzor. Što se tiče velikih poslova, trenutno rade na sistemu odimljavanja od požara u robnoj kući IKEA, koja se gradi u Bubanj Potoku, nedaleko od Beograda.
 
“To je oprema stranih dobavljača, a s glavnim izvođačem radova austrijskim Strabagom napravljeno je projektno rešenje da bismo mogli da apliciramo. Verovatno smo bili najpovoljniji ponuđači, tako da smo dobili ovaj veliki posao. Iako su rokovi kratki, očekujemo da do kraja maja sistem odimljavanja bude završen, jer je otvaranje nove robne kuće planirano za leto ove godine”, navodi Petrović.
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.