Menu
A+ A A-

Octopus DQ: Na zaobilazite problem, preskočite ga!

Pyronix je najavio globalno lansiranje detektora za kojeg vjeruje da predstavlja alternativno rješenje za bilo koji veliki prostor.  
Octopus DQ drugačije pristupa detekciji; umjesto postavljanja različitih detektora pod različitim uglovima kako bi se pokrila velika područja ili nepraktični prostori, možete postaviti samo jedan koji pruža savršenu zaštitu odozgo. Octopus DQ također koristi pasivni infracrveni (PIR) senzor sa četverostrukim elementom, što u usporedbi sa tradicionalnim plafonskim PIR senzorima sa dvostrukim elementom omogućava efikasnije hvatanje uljeza. To je isplativije i sigurnije rješenje za svaki tip montiranja. 
 
"Ovaj četverozonski PIR detektor razvili smo sa montažerima i korisnicima na umu", kaže Pyronixov marketinški menadžer, Laurence Kenny.  
 
"Želimo da naši proizvodi budu vrhunska, laka i praktična rješenja za sve detekcijske potrebe, a Octopus DQ služi kao primjer ovoga", nastavlja on. 
 
"Sa pokrivenošću od 360 stepeni, vrhunskom plastikom i optimizovanim montiranjem, može se postaviti tako da pokriva prostore između polica i pregrada u prodavnicama, uredskim prostorima, skladištima; apsolutno bilo gdje, u situacijama u kojima bi jedan tradicionalni detektor imao problema". 
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.