Menu
A+ A A-

Securitas Hrvatske potpisao Povelju o raznolikosti

Povelja o raznolikosti (Diversity Charter) je inicijativa pokrenuta u 16 zemalja Evropske unije, a finansira je Evropska komisija. 
Inicijalno potpisivanje održano je u organizaciji Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj (HR PSOR), a usvojila su je 34 preduzeća i organizacije iz te zemlje: AD Plastik, AquafilCRO, Atlantic Grupa, Cemex Hrvatska, Coca Cola HBC Hrvatska, DNV GL, Dvokut Ecro, Ericsson Nikola Tesla, Hartmann Hrvatska, Hauska i Partner, HEP, Holcim Hrvatska, Hrvatski Telekom, Hrvatska udruga poslodavaca, IKEA, Ilirija Biograd, INA, Končar institut za elektrotehniku, Messer Croatia Plin, Oriflame Kozmetika Croatia, OTP banka Hrvatska, Podravka, Philip Morris Zagreb, Pliva Hrvatska, Privredna banka Zagreb, Regeneracija, Schneider Electric, Securitas Hrvatska, Splitska banka, Tele 2, Vetropack Straža i Ured pučke pravobraniteljice.
 
Povelju je za članicu Ceha Securitas Hrvatska potpisao predsjednik uprave Ivan Ročić na svečanosti u zagrebačkom hotelu Esplanade. Potpisom Povelje Securitas Hrvatska obavezao se na provođenje i promovisanje politike raznolikosti i nediskriminacije u svojoj radnoj sredini i poslovnom okruženju.
 
Jedna od temeljnih vrijednosti koje Securitas Hrvatska provodi u svom poslovanju je svakako poštivanje svakog zaposlenika, njihove individualnosti i jedinstvenosti. Raznolikost je jedna od temeljnih vrijednosti modernog društva. Zaposlenice i zaposlenici, u svojoj raznolikosti, sa svojim vještinama, kreativnošću i inovativnošću, predstavljaju ključ dugoročnog uspjeha svake organizacije. Raznolikost omogućuje ostvarivanje punog potencijala svake osobe, a politika raznolikosti i nediskriminacije na radnom mjestu preduvjet je razvoju kreativnosti, inovativnosti i individualnih talenata.
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.