Menu
A+ A A-

Pančevo konkuriše za tri projekta za videonadzor u srednjim školama

Gradsko vijeće Pančeva dalo je saglasnost da lokalna samouprava učestvuje na javnom konkursu za dodjelu bespovratnih sredstava lokalnim samoupravama s teritorije AP Vojvodine za sufinansiranje projekata iz oblasti elektronskih komunikacija i informacijskog društva za 2017. godinu.
Pančevo će konkurisati s projektima "Idejni projekat uvođenja informaciono-komunikacione infrastrukture – Poljoprivredna škola "Josif Pančić" Pančevo", "Idejni projekat sistema videonadzora – Medicinska škola "Stevica Jovanović", Pančevo“ i "Glavni projekat videonadzora zgrade škole – Ekonomsko trgovinska škola "Paja Marganović" Pančevo“.
 
Vrijednost ova tri projekta iznosi oko 20.500 eura. Ukoliko sredstva budu odobrena na ovom pokrajinskom konkursu, Grad Pančevo će sufinansirati ove projekte do 20% njihove vrijednosti.
 
(pancevo.mojkraj.rs)
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.