Menu
A+ A A-

AdriNet distributer Satel komunikacijskih rješenja

Jedan od vodećih svjetskih proizvođača radiokomunikacijskih sistema za kritične komunikacije Satel u decembru je potpisao ugovor o saradnji s hrvatskom firmom AdriNet za distribuciju svojih rješenja u Jadranskoj regiji.
Finski Satel od 1986. godine razvija i proizvodi radiokomunikacijske uređaje koji imaju širok spektar specifičnih i kritičnih industrijskih primjena: od upravljanja elektrodistribucijskim pogonima, daljinskog upravljanja mašinama i lučkim postrojenjima, daljinskog nadzora hidrometeoroloških stanica i vodnih sistema do preciznog pozicioniranja poljoprivrednih mašina i daljinskog upravljanja sistemima navodnjavanja.
 
Svojim širokim portfolijem radiomodema i modula Satel nudi sigurnu i pouzdanu komunikaciju u svim uvjetima, što znači nezavisnost kroz privatnu radiokomunikacijsku mrežu, uz koju dolaze  rješenja, usluge i korisnička podrška.
 
AdriNet je već aktivno počeo s promocijom Satelovih rješenja i trenutno je u potrazi za specijaliziranim partnerima za saradnju u cijeloj Jadranskoj regiji.
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.