Menu
A+ A A-

ASIS-ov događaj pod novim imenom

ASIS International promijenio je naziv svoje godišnje konferencije o sigurnosti iz ASIS Annual Seminar and Exhibits u Global Security Exchange (GSX). Rebrendirani GSX održat će se od 23. do 27. septembra 2018. u Las Vegasu u Nevadi, a iza sebe ima više od šest decenija dugu tradiciju.
"U 64. godini postojanja Global Security Exchange, vodeći događaj sigurnosne industrije, nastavit će s promjenom i inventivnošću najavljenom na prošlogodišnjem izdanju", izjavio je Peter J. O'Neil, glavni izvršni direktor ASIS Internationala. "Novi naziv odražava predanost udruženja da ujedini cijeli spektar cyber sigurnosnih i operativnih sigurnosnih stručnjaka iz svih vertikala iz privatnog i javnog sektora, srodnih organizacija i partnera te vodećih pružalaca usluga i rješenja u industriji – kako bi organizirali najsveobuhvatniji sigurnosni događaj na svijetu."
 
GSX će nastojati ponuditi najkvalitetnije okruženje za obrazovanje, umrežavanje i razvoj poslovanja, koje će tokom cijele godine pružati pogodnosti i za učesnike i za izlagače. Edukativni program pružit će impresivno i interaktivno okruženje za učenje sigurnosnim profesionalcima s manje ili više iskustva. Izložbeni prostor bit će pretvoren u laboratorij za učenje, predstavljanje novih proizvoda i tehnologija kao što su mašinsko učenje, robotika, forenzička analiza i vještačka inteligencija. Osim toga, revitalizirani događaji za umrežavanje olakšat će uspostavljanje odnosa i razmjenu najboljih praksi s kolegama širom svijeta.
 
"Od interneta svega te lahkih meta do krađe podataka i bespilotnih letjelica, brzina promjena i količina rizika ne poznaje granice", kaže Thomas J. Langer, predsjednik ASIS Internationala. "GSX ispunjava potrebu industrije za globalnim događajem koji okuplja čitavu sigurnosnu industriju, na kojem se razmjenjuju ideje i iskustva, informiše o aktuelnim i novim rizicima te upoznaje s novim tehnologijama koje oblikuju društvo i naša radna mjesta."
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.