Menu
A+ A A-

Nova potpredsjednica Milestonea za EMEA regiju

Malou Mousten Dyhr Toft imenovana je za novu potpredsjednicu Milestone Systemsa za Evropu, Bliski istok i Afriku. Ona će biti odgovorna za prodaju, razvoj poslovanja i podršku, uz fokus na dalje jačanje partnerske zajednice distributera, instalatera, partnera i proizvođača kamera u toj regiji.
"Milestone Systems je jedna od vodećih kompanija u sigurnosti, a naša je ambicija da zadržimo tu poziciju. Moj cilj je dalji rast u EMEA regiji i pružanje podrške našim prodajnim partnerima u preispitivanju načina poslovanja, a posebno načina kako možemo zajedno razvijati zajednicu", kaže Malou Mousten Dyhr Toft.
 
Inovacija i unapređenje poslovanja odigrali su značajnu ulogu u njenoj karijeri u telekomunikacijama – industriji koja je doživjela velike promjene rastom mobilnih telekomunikacija i kasnijim uvođenjem pametnih telefona. Malou Mousten Dyhr Toft pridružuje se Milestone Systemsu nakon duge i značajne karijere u Telenoru kao šefice B2B odjela. Malou je 2016. u izboru danskog nacionalnog poslovnog magazina Berlingske Tidende izabrana među stotinu najvećih poslovnih talenata.
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.