Menu
A+ A A-

Matrix izlaže inovativna rešenja iz oblasti Telekomunikacija i Bezbednosnih rešenja na Matrix Insight događaju u Beogradu

Matrix, vodeći proizvođač Telekom i Bezbednosnih rešenja, će predstaviti svoje proizvode na događaju Matrix Insight. Insight će biti prvo predstavljanje proizvoda koje se organizuje 29. maja, 2018. godine sa početkom od 9:30 do 13:30 u Hotelu Tulip Inn Putnik, Beograd, Srbija. Događaj će zajednički biti sproveden sa našim regionalnim partnerom MS Security System d.o.o. iz Beograda. 
Matrix će predstaviti svoja tehnološki napredna rešenja koja omogućavaju precizno beleženje prisustva i omogućavaju bezbednost kroz autorizovanu kontrolu pristupa. Demonstracija će obuhvatiti proizvode za Evidenciju radnog vremena zaposlenih i rešenja za Kontrolu pristupa koja pružaju povećanu produktivnost i bezbednost za mala, srednja i velika preduzeća, kao i velike korporacije. Biće izložena rešenja za Evidenciju radnog vremena koja u sebi sadrže karakteristike kao što su Automatsko prosleđivanje događaja na server, Instant notifikacije, Automatsko prepoznavanje uređaja, Planer servisa za Izveštaje i Rezervne kopije i mnogi drugi. Takođe, kao primarni uslov bezbednosti, Matrix će predstaviti svoj jedinstveni uređaj za Kontrolu pristupa koji je u stanju da kontroliše do 255 vrata i 25.000 korisnika u sistemu. Dođite i pogledajte najnovija Matrix biometrijska rešenja u Beogradu 29. maja.
 
 
Matrix će ovom prilikom predstaviti i najnovija rešenja iz oblasti Telekomunikacija, PRASAR UCS – Objedinjeno komunikaciono rešenje za moderna preduzeća koje podržava do 2.100 IP korisnika iz jednog uređaja. Takođe, biće prikazan kratki pregled rešenja iz oblasti Telekomunikacija svim prisutnim gostima ovog događaja. 
 
“Naš proizvodni program se stalno razvija uz dodavanje novih proizvoda i dodavanjem novih karakteristika i funkcija postojećim uređajima. Radujemo se istraživanju i širenju naših otisaka na teritoriji kroz ovaj izložbeni program, predstavljajući naša inovativna rešenja koja pomažu rastu i razvoju preduzeća”, kaže Ganesh Jivani, Generalni Direktor kompanije Matrix.
 
Posetite nas 29. maja 2018. u Hotelu Tulip Inn Putnik Belgrade, Palmira Toljatija 9, 11000 Beograd, Srbija sa početkom od 9:30. Za besplatnu prijavu, pozovite telefon: (+381) 11 267 27 17, kontakt osoba Ivana. 
 
  
O kompaniji Matrix
Osnovana 1991. godine, Matrix kompanija je lider u Telekomunikacionim i Sigurnosnim rešenjima za moderna preduzeća i korporacije. Matrix je inovativna, tehnološki vođena i korisnički orijentisana organizacija, posvećena održavanju koraka sa revolucijama u telekom i bezbednosnim industrijama. Sa preko 40% ljudskih resursa posvećenim razvoju novih proizvoda, Matrix je pokrenuo najnovije proizvode kao što su IP-PBX, Univerzalni Interfejs, VoIP interfejs i terminali, GSM interfejs, Kontrola Pristupa, Evidencija radnog vremena I rešenja za Video nadzor. Ova rešenja su bogata karakteristikama, pouzdana i u skladu sa internacionalnim standardima. Imajući globalni uticaj u Aziji, Evropi, Severnoj Americi, Južnoj Americi i Africi kroz široku mrežu od preko 1.000 partnera, Matrix osigurava da njegovi proizvodi služe korisnike brže I bolje. Ovim je postignuto poverenje i zadovoljstvo korisnika u kompletnom spektru industrija. Kao kruna poslovanja, Matrix je osvojio nekoliko internacionalnih nagrada za svoje inovativne proizvode.
 
Head Office: 394-GIDC, Makarpura, Vadodara-390010, India
Ph.: +91 265 2630555
E-Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.