Menu
A+ A A-

D-Link: Stigao novi DNR-2020-04P

Rješenje za nadzor ne može se smatrati učinkovitim bez pouzdanog sustava za snimanje videozapisa, koji jamči pouzdanost i jednostavnost upotrebe. Novi D-Linkov snimač DNR-2020-04P kombinira upravo to – maksimalnu svestranost i jednostavnost instalacije s brojnim naprednim značajkama 
Piše: Ivo Pavičić, prodajni menadžer za Jadransku regiju i Grčku, D-Link
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
 
Novi mrežni videorekorder je kompletan „sve u jednom“ proizvod pogodan za tvrtke, urede i organizacije koje su u potrazi za rješenjem IP nadzora kojim je moguće upravljati na daljinu, a koje je i jednostavno za upravljanje. DNR-2020-04P može istovremeno snimati sa 16 IP kamera i spremati videozapise na dva tvrda diska. Zahvaljujući integriranom HDMI/VGA ulazu i USB portu, korisnici mogu pregledavati, kontrolirati i konfigurirati mrežne videorekordere bez potrebe za računalom. Podrška za PoE omogućuje spajanje četiri PoE kamere, čime je omogućena ušteda na troškovima instalacije, dok se praćenje i reprodukcija mogu vršiti putem web preglednika kroz ugrađeno korisničko sučelje. Osim toga, kako bi se zadovoljile potrebe malih i srednjih poduzeća, ovaj model je dizajniran s naprednim tehničkim karakteristikama kao što su audiopodrška za ulaz/izlaz, mogućnost postavljanja okidača za digitalni ulaz i digitalni izlaz (DI/DO), a USB 3.0 port sprema zapise na vanjsku pohranu. U kompletu se nalazi i Multi-NVR Viewer, softver za upravljanje dizajniran za SMB i Enterprise korisnike, što DNR-2020-04P čini izuzetno povoljnim.
 
Svestrano praćenje
Korisnici mogu imati koristi od niza mogućnosti za pregledavanje i organiziranje videoprikaza na ekranu. Uz prikaz uživo iz više kanala, moguće je povući željene kamere (drag and drop) u područje za prikaz. Također je moguće kontrolirati funkcije pan/tilt/zoom izravno iz DNR-2020-04P, uz istovremeni prikaz snimke s jedne kamere na cijelom zaslonu i dvosmjerni audio. Dodatna mogućnost spajanja digitalnog ulaza i digitalnog izlaza može se koristiti za povezivanje senzora za vrata i prozore, čime se dobiva mogućnost snimanja zapisa potaknutog nekim vanjskim događajem.
 
Registracijom proširene mogućnosti
Jasno sučelje modela DNR-2020-04P omogućuje jednostavnu konfiguraciju mnogih funkcija, uključujući i kompresiju, razlučivost i frame rate svih povezanih kamera. Od trenutka instalacije kamere snimanje se može postaviti u kontinuiranom modu ili prema korisnički definiranom rasporedu. Tu je i podrška za eMap, a NVR je sposoban za snimanje na temelju određenih okidača, kao što je otkrivanje pokreta, a moguće je i slanje automatskih obavijesti na e-mail kada se nešto dogodi.
 
Sigurna pohrana
Administratori mogu filtrirati vanjske veze s mrežnim videosnimačem putem IP adresa, ograničavajući pristup i povećavajući sigurnost rješenja. Novi NVR također daje mogućnost za zaštitu podataka u RAID 1 modu, kojim se podaci dupliciraju na dva različita tvrda diska, pri čemu se oni mogu pohraniti i na vanjski USB pogon ili dodatni prostor za pohranu putem FTP poslužitelja.
 
NVR softver uključen
DNR-2020-04P uključuje DCS-260 Multi-NVR Viewer, sveobuhvatno rješenje za IP videonadzor dizajnirano za organizacije svih veličina. Zahvaljujući svom intuitivnom sučelju, možete centralno upravljati s do 128 mrežnih videosnimača i kamera koje se nalaze u različitim područjima. Korisnicima se daje mogućnost da uživo prate pogled s različitih kamera, primaju obavijesti u stvarnom vremenu i kontroliraju poziciju svake kamere kroz višestruki eMap. Softver ne samo da zadovoljava nego i nadilazi zahtjeve svake moderne organizacije koja brine o sigurnosti. Za nadzor koji nije ograničen na osmosatno radno vrijeme moguće je koristiti JustConnect + aplikaciju za iOS i Android u realnom vremenu s pametnog telefona ili tableta.
 
 

     

Global Security d.o.o.
Safeta Zajke 115c, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel: +387 (0)33/788-985
Fax: +387 (0)33/788-986
Web site: www.asadria.com
Marketing: marketing@asadria.com
Pretplata: pretplata@asadria.com
PDV broj: 201142740001
Identifi kacioni broj: 4201142740001
www.asadria.com
ISSN 1986-5

  

Magazin a&s Adria – stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – mjesečna je publikacija licencirana od strane kompanije Messe Frankfurt New Era Business Media za Adriatic regiju: Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku, Kosovo, Makedoniju, Sloveniju i Srbiju.

Magazin a&s Adria je mjesečna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite čiji je primarni cilj da informiše, educira i poveže sigurnosno tržište u Adriatic regiji. Magazin nastoji biti graditelj i poveznica između proizvođača i krajnjih korisnika u čijem lancu su neizostavni sistem-integratori i instalaterske kompanije kao ponuđači usluga. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja koja prepoznaje potrebe tržišta, a&s Adria se etablirala kao pouzdan izvor informacija i kao takva je prepoznata od strane čitalaca još od samih početaka 2006. godine.