Događaji Sajmovi Svijet

Pridružite se vodećim imenima sigurnosne industrije na IFSEC-u

IFSEC International je jedan od vodećih evropskih događaja iz oblasti sigurnosti. Održava se od 18. do 20. juna u ExCeL centru u Londonu, a okuplja više od 27.000 posjetilaca i 500 izlagača.

Registracija je otvorena – preuzmite besplatnu kartu

Upoznajte se s najnovijim sigurnosnim tehnologijama, proširite znanje učešćem u edukacijskom programu koji vodi tim stručnjaka, uhvatite korak sa starijim kolegama i povežite se s najvećim imenima u sigurnosnoj industriji. Potražite koji su to najpametniji sigurnosni proizvodi na tržištu iz:

– Videonadzora
– Cyber sigurnosti
– Tehničke i perimetarske zaštite
– Protivprovale
– Kontrole pristupa
– Vatrodojave

IFSEC International je jedan od najvećih i najutjecajnijih sigurnosnih događaja u Evropi. To je mjesto na kojem pod jednim krovom, tokom tri dana, možete vidjeti više od 10.000 sigurnosnih proizvoda.

Testiranje sigurnosnih rješenja
Testirajte nove proizvode na IFSEC-ovim demonstracijama uživo i zonama za testiranje. Prilika je to da se upoznate s radom najinovativnijih tehnologija, uključujući prikaz rada dubokog učenja, bihevioralne biometrije i pametnih brava.

Ovo uključuje i LPCB Attack zonu. Gledajte akreditovane tehničare kako testiraju odbranu perimetra u adrenalinskoj izvedbi u realnom vremenu.

Razgovori o sigurnosnim izazovima
Pronađite nove načine za rješavanje vaših problema u vezi s kompleksnim pitanjima, uključujući AI, sigurnosne integracije, cyber rizike, kontrolu pristupa i još mnogo toga.
IFSEC-ov obilat raspored seminara, predavanja i prezentacija svjetski poznatih govornika donosi vam više od 35 sati sadržaja u Keynote Areni, Tavcomovom Teatru sigurnosti i Centru za konvergenciju sigurnosti u partnerstvu s Vidsysom.

Stjecište globalne sigurnosne industrije
Upoznajte više od 500 ponuđača sigurnosnih proizvoda na IFSEC-u 2019. Među onima koji su potvrdili prisustvo su: HID Global, Cortica, CSL, Jacksons Fencing, BT Redcare, Genetec, Traka, Vidsys, AnyVision, HISILICON, Abloy UK, Anixter, Avigilon, MIT Technologies, Azur Drones, Hanwha Techwin, IDIS i Texecom.

IFSEC uživa podršku najvažnijih organizacija u ovoj industriji, uključujući Britansku asocijaciju industrije sigurnosti (BSIA), Institut za sigurnost, Building Research Establishment centar/LPCB, kao i certifikacijska tijela NSI i SSAIB. Uz podršku industrije, IFSEC privlači instalatere, integratore, distributere, konsultante i krajnje korisnike iz velikog broja kompanija.

Jedinstvena prilika za umrežavanje
Umrežavanje je u srcu IFSEC-a. Lakše je nego ikada da iskoristite svoje vrijeme: 1-2-1 servis za održavanje sastanaka omogućava vam da prilagodite raspored tako što ćete unaprijed dogovoriti sastanke s vama najzanimljivijim dobavljačima.

Zaštita od požara
Vaša ulaznica za IFSEC 2019 pruža vam pristup i trima događajima u blizini sajma koji se odnose na zaštitu od požara, zdravlje i sigurnost na radu te upravljanje objektima.
Smješten pored IFSEC-a, FIREX 2019 je evropski događaj posvećen zaštiti od požara, gdje dobavljači prikazuju najnovija dostignuća u toj oblasti. To je idealna prilika da se objedine strategije sigurnosti i zaštite od požara kako bi vaši ljudi i imovina dobili potpunu zaštitu.

Registrujte se odmah i ostvarite besplatnu kartu za IFSEC 2019.

Posjetite ifsec.events/international i istražite novine, konferencijski program i predavače te listu izlagača.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *