Svijet

Siqura postaje TKH Security od 2021.

Sve aktivnosti kompanije Siqura od 1. januara 2021. nastavit će se pod imenom TKH Security. Dvije videonadzorne kompanije već su članice TKH Grupe. Siqurina rješenja često se prodaju u kombinaciji s naprednim TKH-ovim cjelovitim sigurnosnim rješenjima i to, prema mišljenju Grupe, cijene njihovi kupci širom svijeta. Stoga je došlo vrijeme za grupiranje svih aktivnosti pod jednim brendom.

“Kombiniranjem svih aktivnosti našim kupcima pružamo više transparentnosti i jasnoće u onome što im možemo ponuditi te proširujemo naše usluge. Naprimjer, sva pitanja i narudžbe, računi, dokumentacija itd. bit će centralizirani. To će biti mnogo efikasnije za naše kupce, ali i zaposlenike”, kaže Timme Grijpink, generalni direktor TKH Securityja.

Brend Siqura bit će zadržan u širokom asortimanu njenih proizvoda, poput sigurnosnih, mobilnih, pomorskih, termalnih i kamera otpornih na eksplozije, IP videoenkodera, ethernet prekidača i fiber-optičkih predajnika. Ta serija proizvoda komplementarna je asortimanu TKH Securityja, koji uključuje upravljanje sigurnošću, upravljanje videozapisima, upravljanje parkiralištima i rješenja za upravljanje imovinom i objektima.

Ovim objedinjavanjem TKH Security sada ima urede u Amsterdamu, Goudi i Zoetermeeru (Holandija), Madridu (Španija), Dubaiju (UAE), Singapuru i Fredericku (SAD).

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *