Konferencije Regija Svijet

Adria Security Summit 2020 održat će se u novembru

Saopćenje za medije

Adria Security Summit 2020 Powered by Intersec

Konferencija i izložba sigurnosne industrije

Hotel Hills, Sarajevo, Bosna i Hercegovina, 4–5. novembar 2020.

 Adria Security Summit 2020 održat će se u novembru

Zbog pandemije koronavirusa održavanje događaja Adria Security Summit Powered by Intersec pomjereno je za 4. i 5. novembar 2020. godine.

Odluku o odgodi konferencije i izložbe donio je magazin a&s Adria u saradnji sa sponzorima, partnerskim udruženjima i profesionalcima iz industrije. Sigurnost naših klijenata i članova osoblja uvijek je bio naš prioritet.

Prema riječima Mahira Hodžića, direktora Organizacijskog odbora, odluka je rezultat konsultacija s izlagačima i drugim zainteresovanim stranama kako bi se došlo do najboljeg ishoda za sve. “Čvrsto vjerujemo da je novi datum od koristi za naš događaj i da nudi najbolju priliku za poslovanje kako izlagačima tako i posjetiocima. Nakon što su svi veliki događaji sigurnosne industrije širom Evrope otkazani, Summit ćemo učiniti dostupnim velikom broju evropskih i regionalnih profesionalaca, kojima nedostaju razgovori, sastanci i prilike za sklapanje poslova“, kaže Hodžić.

Sponzorstva i prezentacije na Adria Security Summitu do sada je potvrdilo više od 90 kompanija, a prvi put će se održati u Kongresnoj dvorani hotela Hills u Sarajevu, koja se prostire na više od 5.500 m2. Tu će se na jednom mjestu okupiti proizvođači, distributeri, trgovci, instalateri, integratori, konsultanti i krajnji korisnici iz svih vertikalnih tržišta.

Planirano je više od 80 predavanja, a svi izlagači će nastaviti s pripremama za prezentacije. Od ove godine pokrećemo i paralelne programe u pet dodatnih konferencijskih sala. To znači da u okviru Summita možete organizovati vlastiti poslovni događaj u nekoj od dvorana i iskoristiti događaj za informisanje klijenata o novim proizvodima i uslugama.

Tematski obuhvat konferencije i izložbe izlazi izvan okvira tradicionalnih sigurnosnih rješenja, jer će se baviti i najnovijim sigurnosnim tehnologijama, poput interneta stvari (IoT), vještačke inteligencije, inteligentne videoanalitike i pametnih domova.

Regionalna sigurnosna udruženja iz Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Hrvatske, Rumunije, Sjeverne Makedonije, Slovenije i Srbije podržavaju Adria Security Summit. Organizator je magazin a&s Adria uz podršku kompanije Messe Frankfurt.

Više informacija dostupno je na www.adriasecuritysummit.com. Za sva pitanja kontaktirajte nas na: summit@asadria.com ili +387 (0)33 788 985.

Adria Security Summit jedinstvena je i najveća godišnja konferencija i izložba sigurnosne industrije Jadranske regije. Organizator magazin a&s Adria član je a&s Grupe, vodeće globalne izdavačke grupacije u industriji sigurnosti sa sjedištem na Tajvanu. Događaj se od 2017. godine održava pod nazivom Adria Security Summit Powered by Intersec kao zvanični partner kompanije Messe Frankfurt, najvećeg evropskog organizatora sajmova, konferencija i drugih poslovnih događaja.

Adis Hodžić

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *