Svijet

Tehnološko partnerstvo kompanija Eagle Eye i Advancis

Završena je integracija Eagle Eye Networksovog videonadzora u oblaku i Advancisovog PSIM+ softvera Winguard za upravljanje sigurnosnim informacijama. Korisnicima je sada omogućen jedinstven interfejs za interaktivno praćenje i upravljanje događajima u kontrolnim prostorijama i dojavnim centrima.

Advancisov PSIM+ u kombinaciji s Eagle Eye Cloud VMS-om omogućava videonadzor u oblaku za specifične sigurnosne namjene za velike kompanije. Korisnici će koristiti AI i naprednu analitiku za automatizaciju detekcije incidenata, olakšavanje rada operatera i veću sigurnost – a sve u okviru Winguarda.

Za razliku od konvencionalnih PSIM-ova, Advancisova PSIM+ platforma nudi sveobuhvatnu integraciju svih upravljačkih sistema u cijelom objektu.

“Eagle Eye Networksovi kupci imaju složene i promjenjive poslovne i sigurnosne potrebe. Naš otvoreni API omogućava besprijekornu integraciju sa Winguardom, nudeći odlično rješenje za velike kompanije. Globalni doseg Eagle Eyea i sveobuhvatna kompatibilnost kamera je upravo ono što takvi kupci trebaju”, kaže Dean Drako, osnivač i izvršni direktor Eagle Eye Networksa.

Winguard je otvoren softver sa API-om koji isporučuje potpuno redundantno rješenje za SaaS i lokalna okruženja, uključujući integrisanu sigurnost, automatizaciju zgrada, IT i komunikacijske sisteme. Platforma je proširiva te se može koristiti u sistemima svih veličina, od jedne radne stanice do rješenja za centre za globalne operacije.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *