Home Pretplati se

Pretplati se

Trebate pouzdano sredstvo informiranja kako biste ostali u toku s brzom dinamikom razvoja industrije sigurnosti? Pretplatom na stručni magazin za kompletna sigurnosna rješenja – a&s Adria, osiguravate sebi i svom korporativnom menadžmentu cjelovit uvid u najnovije trendove prisutne na svjetskom tržištu sigurnosti i zaštite. Stručni tekstovi, sveobuhvatne analize, intervjui, novi proizvodi, poslovne vijesti, izvještaji s regionalnih i svjetskih sajmova i konferencija, samo su dio obimnog sadržajnog opusa naše stručne publikacije. a&s Adria Vam omogućuje da na jednostavan način ostanete u toku sa svim dešavanjima, bilo da je riječ o novim tehnologijama, poslovnim zbivanjima, legislativi, strategijama razvoja ili regionalnim i svjetskim trendovima u industriji sigurnosti.

Naša bliska saradnja s najvećim svjetskim proizvođačima sigurnosne opreme i njihovim distributerima u jugoistočnoj Evropi garant su vrijednosti informacija koje vam donosimo i uvida u najnovije svjetske sigurnosne trendove.

Predanim radom i s jasnom vizijom pozicionirali smo se kao vodeća stručna publikacija iz domena sigurnosti i zaštite u regiji. Pretplatom na magazin a&s Adria postajete aktivan sudionik u kreiranju sigurnijeg životnog i radnog okruženja i podizanja nivoa sigurnosne kulture i van granica svoga doma, kolektiva, grada ili države. Jer mi nudimo nove perspektive. Nove poglede.

Za plaćanja u Bosni i Hercegovini uplatiti kotizaciju u valuti KM:
Račun broj: 1541802006065077
Intesa Sanpaolo banka d.d.

BiH

U korist: Global Security