Softveri Svijet Uredi / Poslovni prostori Videonadzorni sistemi

Barox postao partner slovenske kompanije SINPRO

Barox Kommunikation AG, globalni proizvođač profesionalnih standardnih switcheva, PoE medijskih pretvarača i IP ekstendera, najavio je ulazak u novo partnerstvo s kompanijom SINPRO, jednim od vodećih ponuđača sigurnosnih rješenja na Balkanu.

Sa sjedištem u Mariboru, SINPRO je proizvođač i ponuđač rješenja za široki spektar integrisanih hardverskih i softverskih rješenja. To uključuje InCentred platforme za upravljanje događajima, sistem za upravljanje videozapisima, videoanalitiku i nadzor imovine.

SINPRO pruža specijalistička rješenja i ekspertizu klijentima i sistem-integratorima širom Balkana, Centralne i Južne Evrope i Centralne Azije. Kompanija je posvećena širenju svijesti o važnosti strateške orijentacije na rješenja pri odabiru komponenti sistema za prijenos videa i podataka koji moraju pouzdano raditi uz sigurnosne sisteme.

Svojim pristupom fokusiranim na projekte, SINPRO je odlučan u namjeri da integratori dobiju priliku da iskoriste brojne prednosti baroxovih rješenja. To je posebno važno jer su obje kompanije posvećene pružanju pristupa najboljim tehnologijama u njihovoj klasi.

“Kao vodeći proizvođač Ethernet prekidača i PoE rješenja koji je posvećen videorješenjima, barox nudi tehnologiju koja se savršeno uklapa u svaki zahtjev projekta. Cilj je da se krajnjem korisniku pruži najviši nivo funkcija upravljanja i kontrole”, kaže Slava Merculov, direktor SINPRO-a. “Pouzdanost, stabilnost i interoperabilnost su važni faktori za partnerstvo baroxa i SINPRO-a, pri čemu nam je cilj da projektovani i isporučeni sistemi rade bez ikakvih prekida”, kaže on.

“Osim toga, odabrali smo barox kao našeg partnera za switcheve na osnovu njihove kvalitetne korisničke podrške, detaljne dokumentacije proizvoda i inteligentno strukturiranog portfolija proizvoda pogodnih za svaku primjenu. Baroxovi proizvodi su dokazano pouzdani, što je atribut koji će ojačati naš strateški savez, zajedno s njihovim fokusom na ažuriranje proizvoda i dodataka trećih strana. Zapravo, njihov asortiman proizvođačkih VMS integracijskih dodataka je bez premca u sektoru switcheva”, dodaje Merculov.

“Radujemo se što ćemo proširiti doseg i prednosti barox Ethernet switcheva za naše klijente. Cilj nam je da integrišemo asortiman barox Ethernet switcheva u SINPRO poslovnu klasu InCentred proizvoda. Želimo doći do još više specijaliziranih rješenja za sistemske primjene u industriji, komercijalnim, komunalnim, bankarskim i transportnim sektorima, pametnim gradovima, energetici i dr.”

“Drago nam je što možemo najaviti partnerstvo sa SINPRO-om. To je potez koji će proširiti dostupnost proizvoda za prijenos IP videa visokih performansi za mnoge nove korisnike. To ćemo izvesti zahvaljujući dobavljaču visokokvalitetnih cjelovitih sistemskih rješenja koji razmišlja na isti način kao i mi”, navodi Rudolf Rohr, suosnivač i izvršni partner u kompaniji barox.

Za više informacija o kompletnom asortimanu upravljivih i neupravljivih industrijskih medijskih switcheva i profesionalnih PoE video Ethernet switcheva u ponudi kompanije barox kontaktirajte tel: +44 (0)1622 910044, email: info@barox.uk ili www.barox.uk.

 

Kontakt-osobe:

Rudolf Rohr                                                                         Graeme Powell

Suosnivač i partner                                                             Voditelj PR-a i marketinga

barox Kommunikation AG                                                GPM Ltd

Tel: +41 56 210 4520                                                          Tel: +44 (0)1765 608851

Email: rohr.rudolf@barox.ch                                           Email: graemepowell@gpm.org.uk

 

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *