Svijet

G4S i Nedap osiguravaju objekte flamanske vlade

Flamanska vlada izabrala je Nedapovu AEOS kontrolu pristupa da osigura svoje objekte širom Belgije i drugih evropskih zemalja. Šestogodišnji ugovor podrazumijeva da će Nedapov partner G4S zamijeniti postojeću tehnologiju AEOS sistemom na više od 4.000 vrata.

Novi sistem obuhvatat će različite integracije, uključujući upravljanje posjetiocima, automatsko prepoznavanje registarskih tablica, čitače za mobilne uređaje i čitače QR kodova. Flamanska vlada tražila je otvoreni sistem, koji pruža slobodu izbora koju će tehnologiju integrisati i s kojim će instalaterima raditi.

Vlada također želi pojednostaviti svoje sisteme i procese. Trenutno ima više sistema za kontrolu pristupa u svojim prostorijama na različitim lokacijama i želi uvesti standardiziranu kontrolu pristupa putem AEOS-a.

Kao velika kompanija s timovima projektnih menadžera, tehničara, programera i drugih stručnjaka G4S je kompetentan da se bavi tako velikim, složenim projektom i pruži visokokvalitetnu uslugu i skalabilnost koje flamanska vlada traži.

Tom van de Moer iz flamanske vlade kaže: “Radujemo se saradnji s G4S-om i Nedapom na ovom projektu. U detaljnim razgovorima tokom tenderskog postupka uvjerili su nas da ćemo dobiti visokokvalitetan sistem i uslugu. AEOS ima fleksibilnost da se prilagodi našim potrebama na svakoj lokaciji, koliko god složeni zahtjevi bili, istovremeno standardizirajući naše procese na nacionalnom i međunarodnom nivou.”

 

 

 

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *