Svijet Vijesti

Hiljaditi korisnik Vanderbiltovog SPC Connecta

Vanderbilt je početkom ljeta dogovorio saradnju sa hiljaditim korisnikom svoje SPC Connect platforme, što je postignuće koje kompanija pripisuje prebacivanju s “instaliraj i zaboravi” modela poslovanja na model prilagođene usluge, u okviru kojeg rješenja poput SPC Connecta donose veliku fleksibilnost i brojne mogućnosti.
SPC Connect je sistem koji nudi svestranu i sveobuhvatnu funkcionalnost upravljanja alarmima te zahvaljujući cloud servisima, aplikacijama za krajnje korisnike i namjenskom softverskom paketu, prednjači u pogledu savremene detekcije uljeza.

Cloud platforma ovog sistema omogućava instalaterima da nadgledaju SPC centrale, upravljaju njima i održavaju ih daljinski s bilo koje lokacije koja ima pristup internetu. To u suštini znači da instalaterske kompanije mogu svojim kupcima ponuditi korisničku podršku bez potrebe za fizičkom posjetom lokaciji. To je, s obzirom na to da putovanje do objekata klijenta troši vrijeme i novac, velika pogodnost za firme.

Ključna mogućnost SPC Connecta je to da instalaterske kompanije mogu ponuditi različite nivoe servisa za različite kupce te usklađivati očekivanja kupaca u okviru savremene cloud platforme.

U Vanderbiltu kažu da je cilj ovoga stvaranje ekosistema koji će instalaterima omogućiti bolju komunikaciju s kupcima. SPC Connect pomaže u postizanju ovoga tako što instalatere približava kupcima kreiranjem platforme na kojoj mogu slobodnije međusobno komunicirati. Ova mogućnost otvorenije komunikacije instalatera i korisnika sistema će u okviru sigurnih mehanizama kao što je SPC Connect u značajnoj mjeri utjecati na povećanje nivoa usluge za sve uključene stranke. Naprimjer, instalater pomoću SPC Connecta može preko e-maila ili obavijesti na mobilnom uređaju poslati ciljane poruke, kao što su promotivne ponude. Ova opcija je pažljivo osmišljena tako da instalateri imaju izbor da poruke pošalju samo odabranim korisnicima, naprimjer menadžerima centrala. Poruke se također mogu kategorisati po grupama, regijama i korisničkim nivoima.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *