Svijet Vijesti

Arecont Vision Costar jača prodajni tim

Kompanija Arecont Vision, poslovna jedinica Costar Technologiesa, strateškim zapošljavanjem nastoji povećati prisustvo u Evropi, na Bliskom Istoku i u Indiji. Imenovani su novi tehnički direktor i članovi prodajnog osoblja. Odjel za međunarodnu prodaju sa sjedištem u Dubaiju odgovoran je za ukupnu prodaju i podršku izvan Amerike.
“Zaista nam je drago što su ovako iskusni i vješti ljudi dio našeg tima. Time ćemo povećati prisustvo i omogućiti bolju podršku našim krajnjim korisnicima, sistem-integratorima, konsultantima i tehnološkim partnerima”, izjavio je Sanjit Bardhan, potpredsjednik međunarodne prodaje u Arecont Vision Costaru. “Novo Arecontovo videonadzorno rješenje s megapikselnim kamerama, softverom za upravljanje videozapisima, snimačima i uslugama u oblaku vrijedan je izbor na tržištu, a naš prošireni tim će pomoći u tome da bude dostupno našim kupcima širom svijeta.”

Vineet Panwar je unaprijeđen u tehničkog direktora. Vodit će svu tehničku podršku za područje Evrope, Bliskog Istoka, Afrike, Indije i azijsko-pacifičkih zemalja. Panwar se prvi put pridružio kompaniji 2015. godine kao tehnički direktor za Bliski Istok, Afriku i Indiju.

Sergej Pičulin regionalni direktor prodaje

Evropski prodajni tim imenovao je Sergeja Pičulina za regionalnog direktora prodaje sa sjedištem u Sloveniji. U njegovoj nadležnosti su zemlje njemačkog govornog područja i Beneluxa, kao i Istočna Evropa i Rusija. Arecont Vision Costaru se pridružio nakon nedavne uloge u IndigoVisionu, a diplomu je stekao na Univerzitetu u Ljubljani.

Na Bliskom Istoku Khaled Shehata je novi regionalni menadžer prodaje. S velikim iskustvom u prodaji, Shehata je radio na sličnim poslovima za Harco grupu pokrivajući Egipat i Saudijsku Arabiju, a nedavno i za SNB Middle East FZC u Dubaiju.

Vani Jeevan je postala članica regionalnog prodajnog tima. Nakon magistriranja iz oblasti kompjuterskih aplikacija na indijskom Univerzitetu Osmania, Jeevan je imala uspješnu karijeru u prodaji, podršci korisnicima, osiguranju kvaliteta i upravljanju klijentima u Indiji i nedavno u Dubaiju, gdje i sada radi.

“Ova imenovanja donose nove vještine i mogućnosti našoj cijeloj međunarodnoj prodajnoj organizaciji”, kazao je Bardhan. “Radujemo se njihovom budućem uspjehu u pružanju podrške kupcima i partnerima Arecont Vision Costara.”

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *