Regija Seminari

„DIS-cover the Future“: Dani otvorenih vrata u Konica Minolti

Konica Minolta, renomirani globalni lider s više od 150 godina iskustva, poziva svoje sadašnje, ali i buduće klijente na Dane otvorenih vrata koji će se održati od 5. do 16. 2. 2024. godine u prostoru Digital Innovation Squarea (DIS). Prostoru gdje tehnologija susreće inovaciju.

Smješten u Horvatovoj ulici 82, Zagreb, DIS je epicentar digitalne revolucije. Istražite napredne mogućnosti koje Konica Minolta nudi u smjeru digitalne transformacije poslovanja.

Kroz interaktivne prezentacije, radionice i individualne konzultacije, Konica Minolta stručnjaci bit će tu kako bi odgovorili na sva pitanja i dijelili svoje stručno znanje iz područja digitalne transformacije.

Sam događaj podijeljen je u dvije etape, pružajući posjetiteljima detaljan uvid u dinamičan svijet digitalne transformacije.

1.etapa: Otkrijte kompletan All-In-One workflow u digitalnom tisku

Od 5. do 9. 2., DIS će biti domaćin fascinantnog programa fokusiranog na kompletan All-In-One workflow koji obuhvaća cijeli proces, od tiska preko dorade pa sve do finalnog proizvoda. Posjetitelji će imati priliku i isprobati vrhunska rješenja za digitalni tisak.

2.etapa: Unaprijedite poslovnu efikasnost oktrijte nove mogućnosti na Danima otvorenih vrata

Od 12. do 16. 2. DIS će ponovno biti središnje mjesto susreta tehnologije i inovacija. Program će se fokusirati na inteligentna video rješenja; MOBOTIX i FORXAI te M-Files DMS sustav za inteligentno upravljanje informacijama.

Saznat ćete kako vam napredna FORXAI inteligentna video rješenja pomažu u optimizaciji i automatizaciji proizvodnih procesa, detekciji nepravilnosti i nedostataka povezanih sa zaštitnom opremom koju nose zaposlenici. Otkrit ćete beskonačne mogućnosti MOBOTIX video rješenja – od prepoznavanja lica do minimalnih termalnih promjena.

Uz video rješenja, druga zvijezda ovog tjedna bit će M-Files DMS sustav za inteligentno upravljanje dokumentima koje omogućuje brz pristup, jednostavno upravljanje, i sigurnu kontrolu nad vašim poslovnim dokumentima.

Za sve dodatne informacije vezan uz ovaj događaj posjetite web stranicu ili direktno kontaktirajte Konica Minoltu na adresu: info@konicaminolta.hr

 

KONTAKT OSOBA

Vida Rode: 091/414 0023; vida.rode@konicaminolta.hr

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *