Svijet

Imenovan novi generalni direktor Hanwha Techwina za Evropu

Jeff Lee novi je generalni direktor kompanije Hanwha Techwin Europe. Radio je za Hanwha Grupu više od 21 godinu, a u augustu 2019. imenovan je za direktora prodaje za Evropu.

Na toj poziciji usko je sarađivao s prethodnim generalnim direktorom Bobom (H.Y.) Hwangom, koji je kompaniju vodio u posljednjih pet godina. Hwang se vraća u Južnu Koreju, gdje će preuzeti drugu, seniorsku poziciju u upravi.

“Izgradnja partnerstava i stjecanje povjerenja integratora i distributera uvijek je bilo od ključne važnosti za nas u Hanwha Techwin Europeu. U vezi s tim, čvrsto vjerujem da se trajni uspjeh naše kompanije može osigurati poslovanjem s integritetom te, uz kvalitetne proizvode i rješenja, izvrsnošću u svemu što radimo. Naš sveobuhvatan asortiman Wisenet proizvoda i rješenja pruža nam fantastičnu bazu na osnovu koje zajedno možemo postići veliki uspjeh tokom 2021. No, možete biti 100% sigurni da će vam naš plan razvoja proizvoda i prodajna strategija u visokokonkurentnom okruženju pomoći da ostvarite veću prodaju”, izjavio je Lee u poruci poslovnim partnerima Hanwhe.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *