Svijet

IP kontrola pristupa u svakoj vrsti doma

2N, jedan od globalnih lidera na tržištu IP interfona i sistema za kontrolu pristupa, predstavio je novu unutrašnju jedinicu nazvanu 2N Clip, napravljenu kako bi zadovoljila rastuću potražnju za IP tehnologijom u srednje velikim stambenim projektima.

Ovaj uređaj sa četveroinčnim ekranom koristi isti moćan i pouzdan operativni sistem kao i 2N-ovi premium IP uređaji, ali i mnoge iste prednosti, uključujući visok kvalitet zvuka i slike te visok nivo cyber sigurnosti i održivosti. Osim toga, 2N Clip je najbrža unutrašnja interfonska jedinica za instalaciju – za što je potrebno samo tri minute – a može se i konfigurisati daljinski putem My2N upravljačke platforme.

Naglasak je, uz funkcionalnosti, stavljen i na estetiku. Spoj tehnoloških mogućnosti s elegantnim dizajnom 2N Clipa podižu vrijednost objekta u kojem je instaliran.

Uređaj je stručnjacima prvi put predstavljen na sajmu CEDIA Expo 2023 u Denveru u Koloradu, gdje je naišao na pozitivne reakcije.

“IP tehnologija je transformisala kontrolu pristupa, poboljšavajući i sigurnost i praktičnost upotrebe. Međutim, kada je riječ o rezidencijalnom sektoru, opće je uvjerenje da je IP tehnologija dostupna samo u luksuznim, skupljim projektima. 2N Clip demistificira tu ideju i ispunjava misiju kompanije 2N da donese prednosti IP tehnologije u svaku vrstu doma”, rekao je Michael Nicholson, menadžer za razvoj poslovanja 2N-a za Veliku Britaniju i Irsku.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *