Svijet

Nedap predstavio Access AtWork

Nedap, jedan od globalnih lidera na tržištu sigurnosti, lansirao je novi praktični i siguran SaaS sistem kontrole pristupa. Access AtWork odgovara potrebama kompanija koje žele zamijeniti zastarjele lokalne sisteme modernim i jednostavnim softverom koji pruža bolje uvide uz manji napor i investicije.

 Sa 46 godina iskustva u kontroli pristupa, Nedap je 2000. godine predstavio prvo web-bazirano lokalno rješenje AEOS. Trenutno ga koristi više od 25% najpoznatijih brendova u Evropi, a posebno kompanija u kritičnoj infrastrukturi. Lansiranje Access AtWorka označava promjenu u Nedapovoj historiji suočavanja s najsloženijim sigurnosnim projektima, otvarajući vrata i malim i srednjim preduzećima koja žele rasteretiti svoje IT timove u upravljanju fizičkim pristupom na više lokacija.

“Access AtWork savršeno se uklapa u naš portfolio. S AEOS-om i Access AtWorkom u našem portfoliju još smo bolje pozicionirani da pomognemo organizacijama da riješe izazove upravljanja pristupom, bez obzira na njihovu veličinu, složenost ili preferencije u isporuci softvera”, rekao je Daniël Nijkamp, prodajni menadžer za Access AtWork.

Kada se praktičnost i sigurnost spoje

 Access AtWork nudi jedinstveni model ovlaštenja koji administratorima omogućava upravljanje pristupom na osnovu hijerarhijski podešenih timova i zona. “Kombinacija ovog inteligentnog mehanizma ovlaštenja s visokointuitivnim interfejsom čini proces upravljanja pristupom vrlo jednostavnim za administratore na različitim lokacijama, bez potrebe za stručnom obukom”, zaključuje Nijkamp.

Rješenje je usklađeno s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) i zaštićeno je vrhunskim sigurnosnim mjerama, uključujući redundantno i sigurno pohranjivanje podataka u certificiranim podatkovnim centrima unutar Evropske unije. Access AtWork se bez poteškoća prilagođava širenju i razvoju kompanija, a model pretplate smanjuje početne troškove, pruža predvidive naknade, automatizirane nadogradnje i smanjuje zahtjeve za održavanjem.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *