Svijet

Novo izdanje IFSEC-a za kontinentalnu Evropu

Sajam sigurnosti IFSEC, koji se održava u Velikoj Britaniji, Indiji, Bangladešu, Maleziji, Tajlandu, Južnoj Koreji i Filipinima, uskoro pokreće novo dvogodišnje izdanje namijenjeno tržištu sigurnosti kontinentalne Evrope. IFSEC Europe prvi put će se održati od 20. do 22. septembra 2021. u RAI kongresnom centru u Amsterdamu.

Novi događaj nadopunit će IFSEC International, koji će se i dalje svake godine održavati u londonskom ExCeL sajamsko-konferencijskom centru. Ovo širenje rezultat je trogodišnjeg istraživanja i traženja budućeg središta IFSEC-ove globalne sigurnosne zajednice u kontinentalnom dijelu Evrope.

IFSEC se etablirao kao cijenjeni sajam za predstavljanje proizvoda i rješenja, ali i za održavanje konferencija poput Nacionalnog dana videonadzornih kamera. Ove su godine sva izdanja zajedno ugostila više od 80.000 posjetilaca iz preko 120 zemalja. IFSEC Europe će bolje povezati glavne proizvođače i distributere s ključnim krajnjim korisnicima, instalaterima, integratorima i konsultantima iz kontinentalne Evrope.

Odgovarajući na promjene u evropskoj i svjetskoj ekonomiji, IFSEC Europe nudi britanskim, evropskim i međunarodnim sigurnosnim stručnjacima platformu pomoću koje mogu prodrijeti na evropsko tržište. Prilika je to za firme da pronađu potrebne proizvode i rješenja te sklope nove poslovne veze u jednom od najvećih konferencijskih centara u Evropi.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *