Regija

KING ICT osvojio prestižnu nagradu na Summitu Schneiderovih top partnera

Na summitu EMEA regije, kojem su prisustvovali svi partneri Schneider Electrica, jedna od tri prestižne nagrade otišla je u ruke tvrtke KING ICT. Radi se o priznanju Best Solution Growth in Europe, koje je KING ICT osvojio ostvarivši najveći rast na EU razini, potvrdivši tako svoju stručnost i profesionalnost.

“Zadovoljstvo nam je nagradu uručiti našem dugogodišnjem partneru, KING ICT-u. Kao stručnjak za softvere, infrastrukturu, umrežavanje i tehničku sigurnost, KING-ov je tim postigao jedan od najboljih rezultata u zadanoj kategoriji i na tome mu čestitamo”, poručuju iz Schneider Electrica.

Titula Elite, kojom se mogu pohvaliti samo najuspješniji partneri tvrtke Schneider, svojevrsni je status operativne sposobnosti, odnosno, znači da KING ICT, zbog iskustva i ekspertize zaposlenika, svojim klijentima nudi ispunjenje projekta u cijelosti – od savjetovanja, plana i dizajna do same implementacije.

KING ICT radi po najvišim standardima Hrvatskog zavoda za norme pa svojim klijentima može ponuditi rad po standardu HRN/EN normi za informacijsku tehnologiju koja uključuju sredstva infrastrukture podatkovnih centara, što potvrđuje naš status pouzdanog partnera. Ponosni smo na ovo ostvarenje, a Schneiderovu nagradu shvaćamo kao dodatni poticaj da svojim klijentima pružamo još bolju uslugu i pomognemo izgraditi tehnološki modernu i povezanu budućnost.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *