Svijet Vijesti

Partnerstvo IndigoVisiona i AnyVisiona

Klijenti IndigoVisiona će imati mogućnost pristupa naprednoj tehnologiji za prepoznavanje lica, zahvaljujući partnerstvu s kompanijom AnyVision.

AnyVisionov renomirani softver Better Tomorrow bit će integrisan s IndigoVisionovim Control Centerom, inovativnim rješenjem za upravljanje sigurnošću.

Zbog povjerenja koje uživa u svijetu više od 25 godina, glavni zadatak IndigoVisiona je pružanje vrhunske usluge svojim kupcima, tako da će ovo partnerstvo znatno doprinijeti njegovom portfoliju vrhunskih rješenja.

Integracija podrazumijeva da će se podaci prikupljeni AnyVisionovim softverom za prepoznavanje lica slati Control Centeru, omogućivši brzu i preciznu identifikaciju traženih ili nestalih osoba, čak i u gužvi.

Pedro Simoes, izvršni direktor IndigoVisiona, kaže: “Naš cilj je pomoći kupcima da iskoriste i uživaju u prednostima najnovijih sigurnosnih inovacija i zato nam je drago što ćemo sarađivati s AnyVisionom, jednim od lidera u svijetu samoučećih softvera za prepoznavanje lica. Idealan je za vladin sektor, policiju, kasina i aerodrome jer je prevazišao problem pravljenja zapisa pri lošem osvjetljenju i pod različitim uglovima, a omogućava nevjerovatnu preciznost i brzinu detekcije našim kupcima.“

“Partnerstvo IndigoVisiona i AnyVisiona zasnovano je na vrhunskim inovacijama u sektoru sigurnosti“, kaže Eylon Etshein, direktor AnyVisiona. “Mi cijenimo njihovu poziciju i reputaciju na tržištu te njihovu viziju razvoja rješenja za bolje sutra.“

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *