Svijet

Pyronix osvježenim brendom obilježava 35 godina postojanja

Kontinuiran dugogodišnji napredak i predanost nuđenju inovativnih rješenja i usluga Pyronix će u narednim mjesecima obilježiti novim, osvježenim brendom. Kao dio aktivnosti, u maju je već predstavljen novi logotip.

Kompanijin direktor marketinga Laurence Kenny objašnjava koncept koji stoji iza toga.

“Želimo da osvježenjem brenda prenesemo poruku o našoj snažnoj poziciji na britanskom i irskom sigurnosnom tržištu. Ovime potvrđujemo ono što zastupamo kao kompanija, a to je fokus na korisnike, inovacije i podršku, kao i britanski dizajn i proizvodnja. Sa 35 godina naslijeđa u britanskoj sigurnosnoj industriji, brend smo kojem naši klijenti mogu i dalje vjerovati, jer s nama grade budućnost svog poslovanja”, izjavio je Kenny.

Prema njemu, novi brending “odražava evoluciju, ne revoluciju”, uvodi svježiji i dinamičniji izgled te je odraz inicijativa koje su uveli u posljednjih 12 mjeseci, kao što je “Ubrzanje rasta s Pyronixom” (Growth Acceleration with Pyronix), koja je osmišljena imajući na umu instalatere i integratore.

“Fokusirana na tri ključne oblasti – prihod, znanje i brend – inicijativa profesionalnim instalaterima nudi prilagođenu podršku tamo gdje im je potrebna. Bilo da je riječ o učenju i razvoju profitabilnog modela stalnog prihoda s našim uslugama u oblaku, povećanju njihovog znanja putem različitih webinara i traženih obuka ili pomoći u brendiranju i marketingu, GAP ima sve što je profesionalnim instalaterima potrebno, s lakim pristupom besplatnoj podršci koja će unaprijediti njihovo poslovanje”, kaže Kenny.

Pyronixovi klijenti u narednim mjesecima mogu očekivati promjene na web-stranici, pakovanjima te marketinškim i edukativnim materijalima. Kompanija je 2016. godine postala dijelom Hikvisiona, ima pet ureda u Ujedinjenom Kraljevstvu i upošljava 230 ljudi. Većina Pyronixovih uređaja proizvodi se u fabrici u Rotherhamu.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *