Svijet

Redizajnirana web-stranica SALTO Systemsa

Nova SALTO-ova web-stranica u fokus stavlja iskustvo posjetilaca i pruža jednostavan i moderan dizajn, poboljšanu funkcionalnost i resurse koji pomažu u informisanju postojećih i potencijalnih klijenata.

“Oduševljeni smo novom web-stranicom, koja se poklapa s našom vizijom da postanemo tehnološki najnapredniji ponuđač sistema kontrole pristupa koji razvija elektronska pametna rješenja za zaključavanje za bilo koju vrstu primjena širom svijeta. Naporno smo radili na nadogradnji naše stranice. Cilj je našim posjetiocima, kupcima, partnerima i krajnjim korisnicima pružiti novi ekosistem koji će im pomoći da bolje razumiju SALTO. Sada imaju elegantnu sveobuhvatnu web-stranicu s informacijama potrebnim za donošenje informisanih odluka o pametnoj kontroli pristupa”, rekao je Borja Ganzarain, menadžer marketinga i brendinga SALTO Systemsa.

Saltosystems.com pruža lako dostupne informacije o SALTO-ovim rješenjima za kontrolu pristupa, kao i zanimljiv sadržaj i iskustva o cloud pametnim rješenjima kontrole pristupa u vidu SALTO KS platforme ili vodećoj Space platformi za upravljanje pristupom. Informacije će se redovno ažurirati vijestima, člancima na blogovima, opisima projekata, novostima o lansiranju novih proizvoda i još mnogo toga.

Poboljšan je i segment s detaljnim rješenjima za razne vertikale u kojima SALTO ima vrhunske reference: komercijalne i stambene prostore, obrazovne i zdravstvene ustanove, ugostiteljstvo, zajedničke poslovne prostore i maloprodaju.

Popularni SALTO MyLock softver za pravljenje konfiguracija također je predstavljen na novoj stranici, tako da stručnjaci, arhitekti, partneri i krajnji korisnici mogu konfigurisati SALTO-ove bežične komponente elektronske brave za vrata i vizualizirati ih na različitim vrstama ili stilovima vrata. Osim SALTO-ovog elektronskog hardvera, korisnici MyLocka mogu birati između nekoliko modela vrata i širokog spektra boja, završnih obloga, kvaka i funkcija, a zatim preuzeti tehničke specifikacije odabranih konfiguracija proizvoda.

 

 

 

 

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *