Konferencije Regija Sajmovi Svijet

ADRIA SECURITY SUMMIT SE VRAĆA – VEĆI, BOLJI I SIGURNIJI NEGO IKADA

Adria Security Summit 2021 Powered by Intersec
Hotel Holiday Inn Beograd i Belexpocentar
Beograd, Srbija, 13–14. listopad 2021.

Adria Security Summit Powered by Intersec, vodeća godišnja konferencija i izložba sigurnosti u Jadranskoj regiji, održat će se 13. i 14. listopada 2021. u Beogradu, glavnom gradu Srbije.
Ovogodišnje izdanje bit će organizirano u hotelu Holiday Inn Beograd i multifunkcionalnoj hali Belexpocentar jer pružaju brojne pogodnosti usklađene s epidemiološkim mjerama kako bi se svim sudionicima ponudilo najsigurnije moguće okruženje. Beograd je odabran za mjesto održavanja kao grad s jednom od najviših stopa imunizacije na svijetu.
Događaj je idealna platforma za upoznavanje s trenutačnim stanjem u industriji i ponovno okupljanje sigurnosnih profesionalaca nakon godinu i pol razdvojenosti. Summit će tradicionalno okupiti sve sudionike u prodajnom lancu: proizvođače, distributere, trgovce, instalatere, integratore, projektante i konzultante na tržištu videonadzora, kontrole pristupa, protuprovale, vatrodojave, fizičke i mehaničke zaštite, cyber sigurnosti, pametnih rješenja, ICT-a, interneta stvari, mobilnosti, automatizacije i dr., kao i krajnje korisnike iz svih vertikalnih tržišta.
Adria Security Summit je poznat kao mjesto okupljanja najpoznatijih kompanija u sigurnosnoj industriji kao što su Bosch, Dahua, Hikvision, ASSA ABLOY, Honeywell, Axis, Milestone, FLIR, Ingram Micro, Avigilon, Videotec, Sony, Dell i mnoge druge. Više od 100 izlagača moći će postaviti svoje štandove unutar izložbenog prostora, uz više sponzorskih mogućnosti.
Konferencijski program bit će obogaćen izlaganjima renomiranih predavača i predstavljanjima uspješnih projekata, koji će poslužiti za upoznavanje s važnim promjenama u sigurnosnoj i srodnim industrijama.
U jednoj od dostupnih dvorana tijekom trajanja Summita možete organizirati i vlastiti korporativni seminar i iskoristiti ga kao priliku da informirate klijente o novim proizvodima, rješenjima i uslugama.
Organizator Adria Security Summita je magazin a&s Adria, uz potporu tvrtke Messe Frankfurt. Regionalne sigurnosne udruge iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Sjeverne Makedonije, Crne Gore, Bugarske i Rumunjske podržavaju ovaj event.

Više informacija dostupno je na www.adriasecuritysummit.com.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na summit@asadria.com ili +387 33 788 985.

Neke informacije o Summitu:
– Vodeća godišnja konferencija i izložba sigurnosne industrije Jadranske regije: preko 100 izlagača, više od 1.500 posjetitelja, 7 predavanja, 12 projekata, najmanje 40 popratnih poslovnih događaja
– Više od 5000 poslovnih susreta organizirano je tijekom Summita održanog 2019. godine
– Najmanje 300 tvrtki je u proteklih pet godina sudjelovalo u ulozi izlagača i sponzora
– Posjetitelji dolaze iz više od 30 zemalja

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *