Regija Vijesti

Securitas Hrvatska na novoj lokaciji

Zaštitarska kompanija Securitas Hrvatska preselila je u novoizgrađeni poslovni centar u Novom Zagrebu, na adresi Oreškovićeva 6n/2, blizu zagrebačke zaobilaznice.

“Prateći globalne trendove naše Grupe, ali i lokalne u Hrvatskoj, bili smo svjesni kako trebamo promijeniti uredske prostore našeg sjedišta. Nakon značajnih širenja Securitasa Hrvatska, višebrojnih spajanja nekadašnjih kompanija te svih pratećih reorganizacija, došlo je vrijeme za preseljenje u nove prostore s boljim uvjetima za rad, prilagođenima današnjoj organizaciji naše kompanije i cjelokupnim procesima”, poručuju iz Securitasa o preseljenju u Novi Zagreb.

U novim prostorijama smješteni su uprava, svi odjeli, skladište opreme te sve službe regije Sjever, uključujući tehnički tim, interventnu ekipu i pratnju novca.

“Novost je učionica u kojoj će naši zaposlenici imati bolje uvjete za edukacije, a najesen planiramo otvoriti i naš Experience Center, u kojem će posjetitelji moći razgledati ponudu Securitasa na interaktivan i zabavan način. Prvi je takve vrste u Hrvatskoj i bit će vrhunski doživljaj i pokazatelj naših mogućnosti svim posjetiteljima”, navode iz Securitasa.

Moderni interijer novih prostora u kojem svaki hodnik priča svoju priču osmišljen je planski. Sam proces planiranja trajao je nekoliko mjeseci.

“Novi, moderni uredi označili su završetak procesa integracije naših kompanija te udarili temelje onome čemu težimo, a to je da budemo istinski predvodnik naše industrije u Hrvatskoj i regiji. Oni su još jedna prekretnica u radu naše kompanije. Njihov koncept odraz je našeg znanja i ideje da znanje želimo širiti”, stav je Securitasa Hrvatske, koji u sektoru privatne zaštite zapošljava više od 2.300 ljudi i djeluje u 12 ureda i poslovnica u Hrvatskoj.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *