Svijet

Supremino prepoznavanje lica integrisano s Nedapovim AEOS-om

Suprema je integrisala svoje uređaje za prepoznavanje lica s Nedapovim AEOS sistemom kontrole pristupa, omogućavajući klijentima širom svijeta da upravljaju kontrolom pristupa korištenjem najnovije Supremine tehnologije.

“Pandemija COVID-a 19 uzdrmala je industriju sigurnosti i upravljanja objektima, što je rezultiralo rastom interesa za beskontaktnom kontrolom pristupa. Zahvaljujući fleksibilnosti naše otvorene platforme, uspjeli smo se brzo prilagoditi ovim promjenjivim zahtjevima kupaca. Imamo sjajnog partnera u Supremi, koja stoji na čelu biometrijskih inovacija”, rekao je Ruben Brinkman, Nedapov menadžer za poslovnu saradnju.

Proteklih godina Suprema i Nedap kontinuirano su predstavljali nova integrisana rješenja. Suprema je ovu integraciju prepoznavanja lica postigla upotrebom Nedapovog Bio-API-ja, posebno razvijenog da omogući integraciju s AEOS-om.

“Integracija naših uređaja za prepoznavanje lica s Nedapovim AEOS-om omogućit će kupcima da iskoriste širi spektar Supreminih biometrijskih rješenja. Dvije će kompanije nastaviti jačati saradnju kako bi donijeli nova inovativna rješenja koja se brzo prilagođavaju potrebama tržišta, poput nedavne potražnje za beskontaktnim sigurnosnim rješenjima”, rekao je Hanchul Kim, izvršni direktor Supreme.

Integracija koristi jednoplatformski pristup, što znači da nema potrebe da operateri mijenjaju prikaz na monitoru. Mogu nastaviti raditi u AEOS-u kako bi upravljali biometrijskim identitetima. Biometrijski profili pohranjeni su u Supreminoj sigurnosnoj platformi Biostar 2 i stalno se sinhroniziraju s AEOS-om. Razmjena informacija zaštićena je SSL certifikatima, koji pružaju snažnu enkripciju.

I Nedap i Suprema snažno su posvećeni održavanju integracije, osiguravanju buduće kompatibilnosti i dodavanju novih funkcionalnosti.

 

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *