Kontrola pristupa

Uz Code Handle ne morate brinuti o ključevima i pljačkama magacina

Sva prodajna mjesta posjeduju vrata koja su odvojena od prostora za kupce i kojim je zabranjen pristup. Ipak, upravljanje ključevima za ta vrata dodatno opterećuje i ometa radno osoblje. Istovremeno, glomazne mehaničke PIN brave narušavaju estetski izgled prodavnice. U manjem maloprodajnom prostoru elektronska kontrola pristupa može biti suvišna. No, danas je u ponudi i digitalna brava Code Handle na baterije koja štiti vaša vrata pomoću jedne elegantne kvake.

Odvraćanje lopova od ulaska u magacine s vrijednom robom nije jednostavan zadatak, posebno ako se oslanjate na jednostavnu bravu i prateću kvaku na vratima. S druge strane, Code Handle tehnologija vam nudi da instalirate atraktivan i siguran proizvod koji će vas zaštititi od lopova.

Code Handle je kvaka za zaključavanje sa ugrađenom PIN tastaturom. Ona dodaje pouzdanu elektronsku zaštitu gotovo svim unutrašnjim vratima, bez vizualno neatraktivnih dugmića. Code Handle suptilno i jednostavno rješenje koje bez problema zaključava vaša vrata prema javnom prostoru.

Rukovanje ovom kvakom je jednostavno i za osoblje trgovine. Vi možete postaviti glavni kod i izdati do devet različitih korisničkih PIN-ova (4-6 cifara). Zaposleni i posjetitelji s odgovarajućim ovlaštenjima, kao što su čistači, mogu unijeti svoj kod na tastaturi kvake i otključati vrata. Zatvorite vrata i Code Handle će se automatski zaključati. Kada zaposlenik prestane raditi za vas, možete u roku od nekoliko sekundi otkazati njegov PIN i izdati drugi, bez potrebe za mijenjanjem kvake.

Ako imate sistem kontrole pristupa ili alarm koji štiti glavni ulaz, Code Handle može uredno raditi u kombinaciji s njima bez složenih poveznica ili dodatnih kablova.

Vrhunski izgled i dugotrajnost

Kompanija ASSA ABLOY je iskoristila svoje napredno industrijsko iskustvo kako bi dizajnirala Code Handle kvaku koji je tanka, kompaktna i vizualno atraktivna. Ona izgleda kao i svaka elegantna kvaka na vratima, tako da ne odvlači pažnju kupaca.

Instalacija je jednostavna i obavlja se bez dodatnog ožičenja ili specijalnih alata. Dva vijka su dovoljna da pričvrste vašu kvaku za gotovo svaka unutrašnja vrata debljine do 80 mm, u verzijama za postavljanje s lijeve ili desne strane. Ne morate čak ni mijenjati postojeći cilindar na vratima. Tu su dva standardna CR2 utora za baterije koje obično traju i do 30 000 ciklusa zaključavanja/otključavanja prije potrebe za zamjenom na koju vas upozorava LED indikator.

Code Handle kvaka je testirana za najmanje 100.000 operacija tokom svog životnog ciklusa, i posjeduje certifikat za otpornost na požare (EN 1363). Nakon što je instalirate, ona vam omogućava slobodno i jednostavno napuštanje objekta.

Sistem automatskog zaključavanja vas štiti i od neželjenog zaključavanja. Da biste otključali vrata, dovoljno je da nakon unosa PIN-a držite Code Handle kvaku pritisnutom tokom 5 sekundi. Ako želite, možete i onemogućiti funkciju automatskog zaključavanja. Kao i svaka druga funkcija Code Handle kvake, i ova je prilagođena korisnicima i sigurna.

Bez obzira da li ste vlasnik ili menadžer prodavnice, prodajnog mjesta, benzinske pumpe ili salona automobila ili im pružate sigurnosne usluge, Code Handle je praktično i ekonomično rješenje. Ova kvaka će zaštititi magacine, toalete za osoblje i urede koje želite sačuvati od očiju javnosti.

Saznajte kako maloprodajni objekti mogu na jednostavan način iskoristiti prednosti ASSA ABLOY Code Handle tehnologije na https://campaigns.assaabloyopeningsolutions.eu/codehandle

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *