Regija Sajmovi

11 brendova sa Security 50 liste na Adria Security Summitu

Jedan od najvećih industrijskih događaja u Jugoistočnoj Evropi Adria Security Summit powered by Intersec 2022 ponovo će otvoriti vrata od 5. do 6. oktobra 2022. u hrvatskoj prijestolnici Zagrebu.

Među izlagačima i sponzorima posebno se ističe 11 brendova koji se nalaze na globalno važnoj Security 50 listi.

Security 50 je nepristrasna rang-lista 50 najvećih proizvođača sigurnosne opreme na svijetu, zasnovana na prihodima od prodaje proizvoda i dobiti. Riječ je o jednoj od najčitanijih i najdugovječnijih rang-lista u ovoj industriji i podjednako obuhvata i globalne lidere i nove kompanije na tržištu.

Kompanije koje će obogatiti događaj svojim prisustvom i ponuditi stručnost, inovacije i pruženu ruku partnerstva su: ASSA ABLOY, Axis Communications, Dahua Technology, Hikvision Digital Technology, Konica Minolta, Milestone Systems, Motorola Solutions, Suprema, Uniview Technologies, VIVOTEK i Zenitel.

Među njima, Hikvision, Dahua, ASSA ABLOY, Axis, Motorola i Uniview spadaju među deset najbolje rangiranih kompanija na svijetu na osnovu ostvarenih prihoda, prema posljednjem izdanju Security 50 liste.

Kroz svoj bogati portfolio proizvoda i usluga one će predstaviti posljednja dostignuća u sve povezanijim industrijama, uključujući sigurnost, zaštitu, pametna rješenja, mobilnost, cyber sigurnost, ICT, IoT i automatizaciju domova i dr.

Svi ovi segmenti će biti predstavljeni u formatu B2B matchmaking događaja, predavanja, predstavljanja projekata, panela i pratećih događaja.

Registrujte se već danas kako biste dobili priliku da se upoznate i družite sa predstavnicima najpoznatijih svjetskih tehnoloških kompanija i započnete saradnju koja će vašem poslovanju dati važan podsticaj i konkurentsku prednost.

Sve informacije dostupne su na službenoj web-stranici Summita, društvenim mrežama ili putem e-maila na summit@asadria.com.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *