Svijet

Addsecure nominiran za dva globalna IoT priznanja

Addsecure, pružalac cjelovitih rješenja za sigurno povezivanje IoT uređaja, nominiran je za nagrade IoT Global Awards u dvije kategorije.

Njihova platforma Link prepoznata je u kategoriji “Sigurnost IoT-a” zbog svojih performansi i inovacija, dok je izvršni direktor Addsecurea Stefan Albertsson nominiran za nagradu “CxO godine”.

IoT Global Awards prestižan je program dodjele nagrada kojim se odaju priznanja nekim od najinovativnijih kompanija, proizvoda i talenata u 11 kategorija industrije IoT-a. Svake godine nezavisni i kvalificirani žiri odabire 11 najboljih korporacija, kompanija, startupa i poslovnih lidera iz sektora IoT-a među stotinama prijava. Nominacije Addsecurea u dvije kategorije pokazuju predanost kompanije pružanju sigurnih i vrhunskih rješenja za povezivanje u okviru interneta stvari.

“Drago mi je što smo osigurali mjesto na užem popisu prestižnih IoT Global Awards nagrada u dvije kategorije. Posebno sam ponosan na nominaciju naše sigurne IoT platforme za povezivanje Link za titulu Najboljeg sigurnog IoT proizvoda/usluge godine. Ovo priznanje potvrđuje vrijednost našeg inovativnog rješenja, koje ne samo da je proširivo i da optimizira operacije već i poboljšava globalnu sigurnost bez potrebe da korisnici zapošljavaju specijalizirane sigurnosne stručnjake”, kaže Stefan Albertsson, izvršni direktor Addsecurea.

Platforma Link sveobuhvatno je rješenje za sigurnu IoT povezivost. Integracijom SIM kartica u VPN oblak, platforma osigurava uspostavu sigurnih mobilnih pretplata za firme svih veličina. Njen korisnički interfejs i skalabilnost čine je idealnim izborom za kompanije koje traže pouzdano i efikasno rješenje za povezivanje IoT uređaja.

Pobjednici IoT Global Awards 2024. bit će objavljeni u petak 16. februara.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *