Svijet

Antenall novi distributer kompanije ZKTeco Europe

ZKTeco Europe i Antenall d.o.o. potpisali su strateški partnerski ugovor u okviru kojeg će beogradska kompanija postati distributer ZKTecovih proizvoda i rješenja iz oblasti kontrole pristupa i evidencije radnog vremena na tržištu Srbije.

Uz pomoć Antenalla kao ključnog partnera ZKTeco Europe će pokušati povećati prisustvo i otvoriti nove poslovne mogućnosti u Jadranskoj regiji, a kupci će imati koristi od prednosti i ponude obiju kompanija.

Antenall d.o.o. osnovan je 2003. godine u Beogradu. Od tada se razvija zajedno s novim globalnim trendovima i kao jedan od lidera u sektoru sigurnosti uspješno pruža cjelovita rješenja svojim kupcima i prevazilazi sve poslovne izazove.

ZKTeco je multinacionalna kompanija specijalizirana za proizvodnju i razvoj tehnologije za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa. S više od 20 godina iskustva na globalnom tržištu, koristi stručnost svog visokokvalificiranog tima od preko 3.500 zaposlenih širom svijeta i vlastite proizvodne pogone da, zajedno s odjelom za istraživanje i razvoj te inžinjering, proizvodi sve hardverske komponente te razvija vlastiti firmver i softver. Kao jedan od pionira u multibiometrijskoj i RFID tehnologiji, ZKTeco posluje širom svijeta, s više od 180 miliona korisnika širom svijeta.

Više informacija o ZKTeco proizvodima i uslugama možete dobiti na sales@zkteco.eu.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *