Kontrola pristupa

Aperio H100: nagrade za vrhunski dizajn, funkcionalnost i jednostavnost

Najnoviji uređaj u portfoliju Aperio tehnologija za bežičnu kontrolu pristupa proveo je cijelu 2018. godinu u prikupljanju nagrada za inovacije, funkcionalnost i dizajn. Elektronska kvaka Aperio H100 dobila je nagradu za inovativnost koju dodjeljuje magazin Detektor International i proglašena je proizvodom godine za kontrolu pristupa na sajmu Intersec.

Novi Aperio H100 nudi snagu, fleksibilnost i funkcionalnost bežične kontrole pristupa u naizgled jednostavnoj kvaki. Zahvaljujući jednostavnom postavljanju na skoro sve tipove unutrašnjih vrata, sveobuhvatnoj kompatibilnosti sa RFID tehnologijom preko ugrađenog čitača akreditiva i jednostavnoj integraciji sa pristupnim sistemima drugih proizvođača, kvaka H100 se nametnula kao ekonomično rješenje za proširenje kontrole pristupa na veći broj vrata. H100 nisu potrebni kablovi i radit će sa sistemom kontrole pristupa u online ili offline režimu rada.

Standardna baterija se lako ubacuje u tanku ručicu i nudi kompaktan i diskretan izgled koji odgovara bilo kojem stilu vrata. „Moderan i robustan dizajn novog H100 modela pokazao se kao savršen izbor za vrata sa velikim protokom ljudi u kancelarijama i objektima“, kaže Murtaza Husaini, direktor razvoja poslovanja i marketinga za Bliski istok u ASSA ABLOY. Na sajmu Intersec, Aperio H100 je proglašen proizvodom godine u kategoriji kontrole pristupa. „Možete koristiti postojeći mehanički cilindar. Kvaka samo dodaje moćan sistem kontrole pristupa bez žica i na jednostavan način“.

Kao potvrdu inovativnosti modela H100 u segmentu identifikacije i kontrole pristupa, žiri Detektor International-a je naveo da je „Aperio H100 kvaka elegantna i pametna i da predstavlja sjajan primjer vrhunskog dizajna proizvoda“.

„Posebno smo zadovoljni što je žiri pohvalio dizajn“, kaže Magnus Bæckström, menadžer Aperio serije u ASSA ABLOY EMEA. On je primio nagradu magazina Detektor tokom sajma SECTECH Expo. „Ovo je rezultat naše stručnosti u oblasti digitalnih kvaka koje se temelje na uspješnom Code Handle uređaju“.

„Ovo je samo jedan novi i inovativni proizvod, ali on je i rezultat jednog šireg pristupa koji ćete sve češće viđati u projektima ASSA ABLOY grupe.”

Novi Aperio H100 model proširuje seriju Aperio uređaja za bežičnu kontrolu pristupa. Postojeći portfolio već uključuje on-line i offline cilindre (C100) i maske za brave (E100), online i offline sigurnosne brave (L100) i bežičnu bravu za pohranu u sklopu podatkovnih centara (KS100). Svi oni se mogu integrisati u jedinstveni sistem kontrole pristupa koji obuhvata različita vrata.

Otkrijte jednostavnost nadogradnje sistema kontrole pristupa pomoću Aperio bežičnih cilindara, maski za brave, sigurnosnih brava ili nagrađivane H100 kvake i preuzmite besplatan vodič na
https://campaigns.assaabloyopeningsolutions.eu/aperio-h100

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *