Kontrola pristupa

ASSA ABLOY predstavlja Incedo Business, fleksibilno rješenje za upravljanje pristupom za poslovni rast

Svijet se neprestano mijenja, a ljudi, podaci i roba se kreću lakše nego ikada ranije. Vaše sigurnosno rješenje mora ići ukorak s njima. Novo Incedo Business rješenje povezuje vaš sigurnosni softver i hardver unutar jedne platforme. Možete ga lako širiti ili ograničavati na osnovu svojih potreba kako biste istovremeno podržali pokretljivost osoblja i razvoj poslovanja.

Ljudima su svaki dan potrebna različita vremena pristupa i ulazne tačke, a i vaši zahtjevi za pristupom i sigurnosti se kontinuirano mijenjaju. Zbog toga statična rješenja više nisu adekvatna. Umjesto toga, potrebna vam je jedinstvena i sveobuhvatna sigurnosna platforma koja će ponuditi povezanost, praktičnost upotrebe i jednostavnost, zaštitu prostorija i ograničavanje pristupa radi lakšeg upravljanja promjenjivim protokom ljudi.

Tu se kao rješenje nudi Incedo Business: novo rješenje za sve vrste objekata, koje će se baviti sigurnošću kako biste se vi na miru mogli posvetiti razvoju poslovanja. Incedo će se pobrinuti
da svi vaši zaposleni, klijenti i roba stignu na svoja odredišta.

Incedo ubrzava obavljanje zadataka i olakšava život svima, u rasponu od instalatera do krajnjih korisnika. Menadžeri objekata dobijaju veću kontrolu i fleksibilnost nego ikada prije, uz maksimalni povrat ulaganja. Incedo Business omogućava i brzo prilagođavanje vašim poslovnim potrebama. Administratori sistema sada mogu postići više u okviru dostupnog budžeta: dostupni su im aktiviranje, poništavanje i izmjena pristupnih profila i praćenje kretanja po objektu u stvarnom vremenu.

Istovremeno, korisnici zgrade dobijaju pojedinačne termine za pristup i dozvole za ulazak koje su im potrebne. Oni se mogu slobodno kretati bez ugrožavanja sigurnosti drugih ljudi i opreme. Integratori mogu brzo nadograditi umrežene tehnologije i sisteme, uz minimalan rizik i ispunjenje sve većih očekivanja od moderne tehnologije. Instalateri se više ne moraju boriti s nekompatibilnim sistemima: u Incedo je ugrađena jednostavna interoperabilnost, što znači da više nema kašnjenja ili nepotrebnih komplikacija.

Incedo primjenjuje modularni pristup platformi kod kojeg jednostavno odaberete sigurnosni hardver i akreditive koji su vam potrebni i odgovarajuću opciju sistema upravljanja. Preko korisničkog interfejsa softvera Incedo Business možete precizno odrediti ko ima pristup kojim vratima i kada.

Po pokretanju Incedo Business platforme, možete odabrati najprikladnije opcije iz sve šireg spektra hardvera za sigurnost i kontrolu pristupa koji podržava Incedo. Bežične digitalne brave ASSA ABLOY i žičani ASSA ABLOY zidni čitači su se već dokazali na terenu i osvojili više nagrada i zaštitit će sve vaša vanjska i unutrašnja vrata.

Na raspolaganju vam je više akreditiva u vidu kartica i tokena koji pomažu korisnicima da uživaju u sigurnom i jednostavnom pristupu prostorijama i kreću se po njima. Mobilni Incedo ključevi nude dodatnu fleksibilnost za otvaranje vrata pomoću pametnog telefona.

Incedo posjeduje više opcija za upravljanje sistemom – Lite, Plus i Cloud. One pokrivaju sve vaše potrebe, od onih osnovnih do upravljanja preko oblaka. Možete upravljati s više objekata i uraditi integracije sa sistemima trećih strana, uključujući sigurnosna rješenja poput CCTV-a. Sistem možete ograničavati i širiti, dodavati ili uklanjati hardver i akreditive na zahtjev i prebacivati se između različitih upravljačkih opcija unutar jedinstvenog okruženja. Prelazak sa opcija Lite, Plus i Cloud odvija se glatko u svakom smjeru, što osigurava potpunu fleksibilnost za vaše poslovanje.

Incedo raste s vama, danas i ubuduće

Bez obzira na to kako se vaš posao razvija, sistem Incedo će uvijek ići ukorak s vama. Ako imate fleksibilnu platformu koja se može prilagoditi promjenama u vašoj organizaciji, vi lako možete smanjiti ukupni trošak vlasništva. Uz to, nikada ne morate prekvalificirati osoblje ili kretati od nule.

Vaša Incedo platforma će evoluirati zajedno s vama i poslužiti kao dom za podržani i međusobno povezani hardver kompanije ASSA ABLOY i drugih proizvođača. Možete odabrati željenu hardversku i softversku konfiguraciju i mijenjati svoje zahtjeve koliko god često želite. Incedo garantira fleksibilnost i skalabilnost na svaki mogući način kako bi se zadovoljile vaše sigurnosne potrebe danas i u budućnosti.

Budući da sigurnosni i operativni izazovi nisu isti na univerzitetu, u malom hotelu ili bolnici, javnoj zgradi ili poslovnom sjedištu, Incedo ekosistem će uvoditi nove i napredne korisničke interfejse za vašu konkretnu industriju.

„Incedo Business transformiše iskustvo boravka u zgradi i upravljanja njom. To je ujedno i temelj iz kojeg će naš revolucionarni Incedo ekosistem rasti u predstojećim mjesecima i godinama“, kaže Stephanie Ordan, zamjenik direktora digitalnih i pristupnih rješenja u ASSA ABLOY Opening Solutions EMEA.

„To je budućnost u kojoj su vrata pametnija, umreženost i kretanje se odvijaju besprijekorno, a upravljanje pristupom je stvarno inteligentno. Ovo je naša vizija za Incedo i one koji će ga koristiti“.

Incedo Business utjelovljuje viziju kompanije ASSA ABLOY da kreira sigurniji i otvoreniji svijet u kojem se svi mogu skladno kretati zajedno. Saznajte više o ovom rješenju i preuzmite besplatan vodič o njemu na campaigns.assaabloyopeningsolutions.eu/Incedo-business

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *