Svijet

Axis i Milestone sklopili globalni ugovor za jačanje integracija

Globalni ugovor o distribuciji između Anixtera i Quanike otvorio je novi put opskrbe za sve ključne integracijske projekte. Ugovor će urediti povezivanje najboljih tehnologija kompanija Axis i Milestone s Quanikinim softverom za kontrolu pristupa i upravljanje posjetiocima. To će omogućiti gotova podržana integracija sa širokim spektrom nezavisnih sistema.

U kompaniji Quanika navode da će globalni ugovor o distribuciji s Anixterom olakšati realizaciju glavnih integracijskih projekata za privatni i javni sektor. Integratori informacijskih tehnologija i sigurnosnih sistema sada mogu kupiti Quanikin softver direktno od Anixtera kako bi integrisali širi spektar tehnologija različitih dobavljača. Tako se olakšava nabavka, a kupcima pruža sve što im je potrebno za realizaciju projekata.

Softver iz Quanike zadovoljava sigurnosne i operativne zahtjeve malih i srednjih preduzeća, korporacija i državnih tijela za primjenom na više lokacija, pri čemu se omogućava integracija sa širokim spektrom proizvođačkih tehnologija i sistema.

“Uključivanje Quanikinog softvera u Anixterov globalni portfolio proizvoda pruža napredne mogućnosti integratorima da ponude cjelovita i integrisana sigurnosna rješenja”, kaže Phil Campbell, direktor prodaje za Evropu u kompaniji Quanika. “Uz Quanika Enterprise, korisnici više nisu ograničeni zadatim brojem kamera i uređaja. Quanika prvi put omogućava integratorima da nadograde Axis Camera Station VMS za upravljanje većim i brojnijm lokacijama preko jedinstvenog korisničkog interfejsa, a da istovremeno koriste moćnu Milestone Xprotect funkciju za objekte i kanale tamo gdje je to najpotrebnije.”

Quanikina rješenja implementirana su na lokacijama visokog profila širom Evrope, a kompanija ovim potezom jača poslovnu reputaciju jer može brzo prilagoditi svoj softver i dodati nove integracije kako bi odgovorila izazovima vezanim za konkretne objekte.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *