Regija

Delta Security proslavila 20 godina uspješnog rada

Agencija Delta Security Čitluk je prigodnim druženjem u Hotelu Brotnjo proslavila 20 godina uspješnog rada.

Svečanosti su prisustvovali dugogodišnji zaposlenici firme, klijenti koji od 2001. godine daju povjerenje Delti, načelnik Općine Čitluk Marin Radišić, generalni sekretar HDZ-a Miljana Glamuzina te župnik Crkve Krista Kralja u Čitluku Miro Šego.

Na prostoru Bosne i Hercegovine pod nadzorom i zaštitom firme Delta Security je više od 2000 privrednih, javnih, kulturnih, sportskih, vjerskih, stambenih i drugih objekata. Razlog visokog nivoa povjerenja tako velikog broja korisnika usluga je kvalitetno, profesionalno i stručno usavršeno osoblje. Aktivnim upošljavanjem novih radnika i redovnim izmirenjem obaveza Delta Security je stekla status najpoželjnijeg poslodavca u BiH. Svi radnici posjeduju certifikate za profesionalno obavljanje poslova fizičke i tehničke zaštite. Delta Security trenutno zapošljava oko 380 radnika u 27 poslovnica na području Federacije BiH, a u maju 2018. je u Industrijskoj zoni Tromeđa – Međugorje otvorila novu upravnu zgradu.

Obraćajući se prisutnima, Marinko Barbarić, predsjednik Uprave Delta Securityja, kazao je kako proslava ovih 20 godina uspješnog rada ne bi bila moguća bez zaposlenika i klijenata. “Želimo zahvaliti našim djelatnicima koji su naša obitelj, ali i vama brojnim klijentima, od kojih su neki s nama od samoga početka. Naša tvrtka rasla je iz godine u godinu, ali uz taj rast u poslovnom dijelu nismo zaboravili ni našu odgovornost prema društvu, našoj zajednici. I to je put koji jedino može biti uspješan i dati radost i veliko zadovoljstvo u radu”, rekao je Barbarić.

Delta Security Čitluk je, zapravo, u poslovnu politiku od samih početaka uvela brigu i pomoć potrebnima, udruženjima i institucijama kako bi time doprinijela društvu i zajednici. Tokom večeri uprava je odlučila je darovati iznos od 1.500 eura za Župni ured Čitluk. Zahvalnice i prigodne darove uručene su i mnogim klijentima i partnerima, dok je sedam radnika sa 20-godišnjim stažom nagrađeno 13. platom.

Na kraju su zahvalnice i prigodni pokloni uručeni i voditeljima koji su firmu stvarali od samoga početka: Zvonimiru Kukiću, voditelju poslovnice Posušje, Mati Leki, voditelju poslovnice Grude, te Anti Zebiću, direktoru Agencije “Delta Security” Čitluk.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *