Svijet

Hikvision pojednostavio upravljanje sigurnosnim uređajima

Hikvision je predstavio pametne upravljive prekidače koji se lako integrišu s Hik-Partner Pro aplikacijom, pružajući instalaterima jednostavno i brzo rješenje za daljinsko upravljanje sigurnosnim uređajima u sistemu.

Prednosti ovog sveobuhvatnog rješenja su jednostavno podešavanje, lako održavanje i pregledna topologija, jer instalateri sada mogu daljinski podesiti i održavati sistem putem svojih pametnih telefona, na kojima vide cijelu mrežnu topologiju.

 Alati za optimizaciju mrežne topologije

U najnovijoj verziji Hik-Partner Pro aplikacije znatno su poboljšane mogućnosti vizualizacije mrežne topologije. Jedno od ključnih unapređenja je navigacijski jednostavan interfejs, čime je omogućena brža i preciznija vizualizacija strukture mreže. Stvarne videozapise s integrisanih IP kamera moguće je direktno pregledati putem aplikacije, omogućavajući bolju analizu i efikasnije upravljanje opremom.

Povezivanje i sigurnost u jednom

Upravljanje videonadzornim i mrežnim uređajima može biti složeno, ali pametni upravljivi switch olakšava proces. Integracija s HPP aplikacijom osigurava jednostavno upravljanje, uz pregled uređaja i priključaka duž cijele mreže. S boljom vidljivošću neočekivani problemi postaju rješivi. Sistemsko praćenje i trenutna upozorenja eliminiraju potrebu za složenim provjerama, omogućujući efikasno i preventivno održavanje.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *