Kontrola pristupa Svijet

Incedo Business, kontrola pristupa koju zahtijevate, fleksibilnost koju trebate

Ovaj univerzalni sigurnosni sustav kombinira hardver i softver u jednom rješenju kontrole pristupa
Način na koji se krećemo, živimo i radimo neprestano se razvija. Mi u ASSA ABLOY prepoznajemo da je sigurno i praktično kretanje ljudi kroz prostore sve izraženiji izazov. Način na koji se krećemo i koristimo današnje pametne zgrade neprekidno se mijenja, a različite osobe zahtijevaju različito vrijeme i mjesto pristupa zgradi.

Sa svakom promjenom dolazi potreba za bržim i prilagodljivijim sigurnosnim sustavima koji nas čuvaju dok smo u pokretu. Sustavima koji koriste podatke i povezivost za otvaranje novih vrata i koji čine naše svakodnevne živote jednostavnijima. Sustavi koji zadovoljavaju sigurnosne potrebe našeg tržišta koje se brzo mijenja.

Incedo je novi koncept u sigurnosti, osmišljen da ispuni svoju svrhu

Sigurnosni izazovi našeg svijeta stalno se mijenjaju – dok povezivanje softvera i hardvera unutar robusne, prilagodljive platforme olakšava svaku buduću promjenu.

Organizacijama je potrebna jedinstvena, sveobuhvatna platforma koja uključuje usklađivanje, povezivanje i jednostavnost. Uloga tehnologije nije samo slijediti trendove, već i postavljati nove, koji donose pametniju budućnost za sve. Također razumijemo da, kada je riječ o osiguranju naših vrata i prostora, raznolikost je sve.

Ovdje nastupa Incedo Business: sa sustavom koji kombinira svjetski vodeći ASSA ABLOY raspon pristupa hardvera i sigurnosnih rješenja s fleksibilnim softverom uz više mogućnosti upravljanja.

Pozdravite Incedo
Okruženje koje pruža kontrolu pristupa koju zahtijevate uz fleksibilnost koju trebate. Kako bi napredovali, promjenili se, razvili – i kretali. Zajedno.

ASSA ABLOY Incedo sustavi su dizajnirani kako bi osigurali upotrebljivost, fleksibilnost i ažurnost zahtjeva današnjeg užurbanog svijeta. Jednostavno proširivo i beskrajno skalabilno, brzo se instalira, brzo se nadograđuje i trenutno daje rezultate. Incedo je agilan sustav koji se prilagođava najnovijim tehnološkim promjenama, intuitivno kombinirajući sigurne, povezane pristupne točke s inteligentnim tehnologijama identifikacije, za rješenje koje je usmjereno na budućnost. Incedo Business osmišljen je kako bi osigurao besprijekornu integraciju sa svim Incedo hardverom koji temeljito testiramo prije povezivanja, radi lakših, pouzdanijih integracija s drugim proizvođačima.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *