Svijet

Najbolja videonadzorna aplikacija u 2019. godini

Mobilna aplikacija kompanije Partizan Security proglašena je najboljom u 2019. godini na Adria Security Summitu.

Partizan Security je evropski proizvođač hardvera i softvera za videonadzorne i sisteme kontrole pristupa. Od osnivanja 2008. godine brend se uspješno razvija i raste iz godine u godinu. Njegov glavni moto je učiniti sigurnosne sisteme jednostavnim i prilagođenim svim vrstama korisnika. Zbog toga su Partizanovi proizvodi brzo prodrli na međunarodna tržišta.

Ove godine Partizanov tim osvojio je nagradu za najbolju CCTV aplikaciju u 2019. godini na međunarodnoj izložbi Adria Security Summit, koja se održala u Skoplju. Ovo je veliki uspjeh za Partizan, jer je Adria Security Summit glavni događaj godine za sve profesionalne distributere, sistem-integratore i konzumente sigurnosnih sistema na području Balkana (Slovenija, Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Kosovo, Albanija, Bugarska i Sjeverna Makedonija).

Evropski kvalitet, visoki sigurnosni standardi, funkcionalnost i brzina, stiliziran i inovativan korisnički interfejs pomogli su Partizanu da osvoji tako veliku nominaciju. Štaviše, aplikacija može obaviti bilo koji zadatak – od gledanja videa s kućne kamere do praćenja profesionalnog videonadzornog sistema.

Ključne prednosti aplikacije su: gledanje videozapisa uživo i rad s arhivom na jednom ekranu, jedna beskrajna vremenska traka, jedinstvena Wireless Connect tehnologija za konfigurisanje i povezivanje bežičnih uređaja te mala potrošnja energije mobilnih uređaja.

Kada govorimo o dodatnim funkcionalnostima, tu je i najraznovrsniji set alata – snimanje ili spremanje videozapisa jednim klikom, PTZ kontrola gestikulacijama, čarobnjak za brzo dodavanje uređaja, visit-kartica za instalatere unutar same aplikacije i još mnogo toga.

Aplikaciju Partizan moguće je koristiti na svim iOS i Android uređajima.

Preuzmite je na Play Marketu:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.partizan.pro

Ili App Storeu:
https://apps.apple.com/ua/app/partizan/id1473001227

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *