Regija

KING ICT među najuspješnijim Schneiderovim partnerima

Na samitu svih partnera Schneider Electrica iz EMEA regije jedna od tri prestižne nagrade otišla je u ruke hrvatske kompanije KING ICT. Riječ je o priznanju Best Solution Growth in Europe, koje je KING ICT osvojio ostvarivši najveći rast na nivou Evropske unije, potvrdivši tako svoju stručnost i profesionalnost.

“Zadovoljstvo nam je nagradu uručiti našem dugogodišnjem partneru KING ICT-u. Kao stručan za softvere, infrastrukturu, umrežavanje i tehničku sigurnost, KING-ov tim postigao je jedan od najboljih rezultata u zadanoj kategoriji i na tome mu čestitamo”, poručuju iz Schneider Electrica.

Titula Elite, kojom se mogu pohvaliti samo najuspješniji Schneiderovi partneri, svojevrsni je status operativne sposobnosti, odnosno znači da KING ICT, zbog iskustva i ekspertize zaposlenika, svojim klijentima nudi ispunjenje projekta u cijelosti – od savjetovanja, plana i dizajna do implementacije.

KING ICT radi po najvišim standardima Hrvatskog zavoda za norme, pa svojim klijentima može ponuditi rad po standardu HRN/EN normi za informacijsku tehnologiju, koja uključuju sredstva infrastrukture podatkovnih centara, što potvrđuje kompanijin status pouzdanog partnera.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *