Kontrola pristupa Svijet

Partizan Security postaje strateški partner kompanije Toshiba Electronics Europe u oblasti pohrane videonadzornih podataka

Partizan Security, češki brend sistema za videonadzor i kontrolu pristupa najavio je ulazak u partnerstvo sa kompanijom Toshiba Electronics Europe GmbH. Oprema koju isporučuje Partizan Security ubuduće će uključivati i Toshibine čvrste diskove koji su posebno razvijeni za sisteme videonadzora. Imajući na umu nove potrebe tržišta za pohranu videonadzornh podataka, Toshibini čvrsti diskovi iz S300 i S300 Pro serije prošli su stroge testove kako bi osigurali kontinuiranu pouzdanost i performanse.
Strategija lanca snabdijevanja kompanije Toshiba Electronics Europe savršeno se uklapa u razvojnu viziju Partizana. Glavni zadatak oba brenda je promocija proizvoda profesionalcima iz oblasti sigurnosti i pružanje sveobuhvatne podrške, kako u privatnim instalacijama, tako i u velikim projektima.
Partizan Security svojim korisnicima oduvijek nudi stabilne i kvalitetne proizvode po konkurentnim cijenama. Dmitrij Danilčenko, osnivač kompanije Partizan Security, kaže: „Toshiba nam je bliska ne samo iz tehnološke perspektive, već i po duhu i kulturi. Logično je i ispravno da želimo da naše proizvode dopunjuje proizvođač koji ima jednak pristup kupcima, tržištu i edukaciji potrošača. Pažljivo smo sagledali situaciju, obavili kontrolu, analizirali kvalitet i troškove i prikupili povratne informacije od naših korisnika. Sada je ovaj ciklus završen i mi smo spremni za stratešku saradnju u okviru koje ćemo svojim korisnicima ponuditi više Toshibinih profesionalnih čvrstih diskova i okončati saradnju s ostalim proizvođačima“.
Od januara 2021., digitalni i mrežni videosnimači kompanije Partizan Security koriste Toshibine S300 i S300 Pro čvrste diskove dostupne u kapacitetima od 1 do 10 TB.
Jeff Briggs, menadžer distribucijske prodaje u Toshiba Electronics Europe GmbH
„Toshiba Electronics Europe prepoznaje posvećenost Partizan Security-a inovacijama, i to kroz njihov sveobuhvatni brend snimača i kamera. Želimo dobrodošlicu ovoj kompaniji kao našem strateškom partneru za pohranu videonadzornih podaataka i sretni smo što ćemo iskoristiti Toshibinu ponudu čvrstih diskova S300 i S300 Pro Surveillance za rješenja za pohranu našeg partnera, kompanije Partizan Security“.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *