Svijet

Paul Pope se pridružio Ajax Systemsu

Ajax Systems imenovao je Paula Popea za voditelja svog Fire & Life Safety odjela. Pope ima više od 35 godina iskustva, a obavljao je vodeće funkcije u mnogim britanskim i međunarodnim kompanijama. Kvalificiran je iz oblasti elektrotehnike i elektroničkog inžinjerstva, a povezan je i s Institucijom vatrogasnih inžinjera (IFE).

“Oduševljen sam što počinjem raditi za Ajax Systems, dinamičnu kompaniju poznatu po izvanrednim tehnologijama i ambicioznoj prisutnosti u industriji. Moja strast prema izazovima, zaštiti od požara, naprednim tehnologijama i timskom radu savršeno se uklapa s njihovim etosom da pomjeraju granice inovacija proizvoda i performansi. Kompanija nudi proizvode, rješenja i podršku korisnicima najvišeg kvaliteta, što će osigurati ostvarenje njenih ambicioznih planova rasta”, izjavio je Pope povodom imenovanja.

Pope je aktivno učestvovao u Asocijaciji industrije zaštite od požara (FIA), gdje je kao direktor odbora obavljao ključne funkcije u različitim savjetima.

Ovim imenovanjem Ajax Systems ima za cilj ojačati svoju globalnu prisutnost na tržištu i potvrditi posvećenost pružanju najnaprednijih sigurnosnih i protivpožarnih.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *