Svijet

Na tržištu IDIS-ov najbolji vodootporni videointerfon

Novi a ujedno i najbolji IDIS-ov 2 MP videointerfon DC-I6212WRX prvi je takav vodootporni i uređaj otporan na vandalizam na svijetu. Dolazi sa NEMA 4X, IK10 i IP66 podrškom, što ga također čini jedinstvenim.

Nova perjanica najvećeg južnokorejskog proizvođača videonadzornih rješenja pruža sistem-integratorima i krajnjim korisnicima niz prednosti u performansama, uključujući napredne korisničke funkcije i neusporedivu izdržljivost.

Smješten u ojačanom kućištu s dvije boje i uz mogućnost ugradnje u zid ili drugu površinu, DC-I6212WRX može izdržati ekstremne temperature od -30°do +55°C i vlažnost do 90%. S inteligentnim načinima uključivanja, izazvanih neovlaštenim rukovanjem, detekcijom pokreta i prolaskom kroz definiranu zonu, interfon posjeduje snažan zvučnik za odvraćanje kriminalaca.

Jednostavan je za integraciju s IDIS-ovim VMS-om, uključujući i besplatni IDIS Center i mobilnu aplikaciju, kao i integraciju sa sistemima drugih proizvođača, sistemima kontrole pristupa i elektromagnetnim bravama.

Kontrola pristupa i upravljanje posjetiocima dodatno su poboljšani dvosmjernim VoIP (SIP) audiosistemom, koji otklanja eho i smanjuje buku, uz izvrstan kvalitet slike i dvosmjerno audio i video snimanje. 2 MP kamera omogućava jasno fokusiranje prednjeg plana, nudi oštre snimke scene, čak i u izazovnim svjetlosnim uslovima, a dolazi sa 180-stepenim fisheye pregledom, True 120 dB širokim dinamičkim rasponom i IR LED noćnim dometom od pet metara. Pozivni taster prilagođen je odraslim osobama prosječne visine, ali i djeci te osobama u invalidskim kolicima.

“Standardni videointerfoni ranjivi su na današnje sve složenije klimatske i okolinske uslove. Naš novi videointerfon prvi je takav uređaj na svijetu koji prevazilazi ove probleme, pružajući korisnicima sigurnost i pouzdanost, bez obzira na vremenske nepogode”, kazao je James Min, izvršni direktor kompanije IDIS Europe.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *