Svijet

Plodotvorna saradnja MOBOTIX-a i Milestonea

Novo softversko rješenje MOBOTIX HUB za upravljanje videozapisima plod je saradnje dviju renomiranih kompanija koje će uskoro biti predstavljeno. Bit će dostupno u nekoliko verzija: od cjenovno najpristupačnije za manje instalacije do vrhunskog rješenja s neograničenim brojem kamera, funkcijom u slučaju pada sistema te još većim portfoliom analitičkih funkcija i integracija.

Širi spektar funkcionalnosti otvara više mogućnosti
MOBOTIX HUB je sljedeći korak u razvoju MOBOTIX-ove strategije koja se fokusira na vrhunska cyber sigurna videorješenja, koja će proširiti trenutni portfolio kompanijinih rješenja, uključujući MOBOTIX Management Center i MOBOTIX CLOUD. “Zahvaljujući opsežnijim mogućnostima integracije i velikoj skalabilnosti, ovim rješenjem možemo ponuditi još više mogućnosti našim partnerima i kupcima”, kaže izvršni direktor MOBOTIX-a Thomas Lausten.

“Bez obzira na zahtjeve, upotreba odgovarajućeg softvera za upravljanje videosnimcima povećat će ne samo performanse već i mogućnosti rješenja”, naglašava Hartmut Sprave, MOBOTIX-ov tehnički direktor. “Svojim rješenjima možemo opslužiti bilo koje ključno vertikalno tržište, a svako od njih ima traži različite funkcionalnosti i performanse softvera za videonadzor. Široko pozicioniranje važno nam je jer nudimo rješenja. Samo fleksibilnost i svestranost omogućuju nam da ga rješenja prilagodimo individualnim zahtjevima naših kupaca.”

Držite korak s rastućim zahtjevima tržišta
Videonadzorna tehnologija je evoluirala van čisto sigurnosnih zahtjeva. Pružanje podataka za optimizaciju, analizu i marketing te integracija s drugim sistemima danas je svakodnevna potreba. “Kao tehnološka kompanija, moramo pratiti tempo rastućih i neprestano promjenjivih zahtjeva na tržištu. MOBOTIX HUB je važan dio ove strategije, ali također ćemo nastaviti podržavati integraciju s drugim VMS partnerima kako bismo osigurali najbolja rješenja za naše kupce na osnovu njihovih preferencija”, kaže Thomas Lausten.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *