Regija

Preuzmite vaš primjerak stručnog magazina a&s Adria

a&s Adria, vodeći medij na tržištu sigurnosti Jadranske regije, skoro dvije decenije objavljuje stručne članke, analize i vijesti iz fizičke, tehničke i mehaničke zaštite, cyber sigurnosti, automatizacije, pametnih rješenja te ICT-a.

Uz snažan i jedinstven sadržaj, iza kojeg stoji urednički i novinarski tim s dugogodišnjim iskustvom, i uz veliku podršku čitalaca, magazin a&s Adria se pozicionirao kao vodeća mjesečna regionalna publikacija koja sljedeće godine obilježava značajan jubilej – izlazak 200. broja.

Važnu podršku i preporuku a&s Adriji pružaju i renomirani svjetski i regionalni proizvođači, distributeri, instalateri, sistem-integratori, krajnji korisnici te profesionalci kojima su informacije o sigurnosnim trendovima nezaobilazan dio njihovog profesionalnog života.

Stručni tekstovi, sveobuhvatne tržišne analize, intervjui, prezentacije uspješnih projekata ili novih proizvoda, poslovne vijesti, izvještaji s regionalnih i svjetskih sajmova i konferencija samo su dio obimnog sadržajnog opusa.

a&s Adria Vam omogućuje da na jednostavan način ostanete u toku sa svim dešavanjima, bilo da je riječ o novim tehnologijama, poslovnim zbivanjima, legislativi, strategijama razvoja ili regionalnim i svjetskim trendovima u industriji sigurnosti.

Godišnjom pretplatom na magazin a&s Adria postajete aktivan sudionik u kreiranju sigurnijeg životnog i radnog okruženja i podizanju nivoa sigurnosne kulture.

Pretplatom ostvarujete i niz dodatnih pogodnosti:

  • pristup redovnim informacijama o poslovnim događajima u Jadranskoj regiji
  • mogućnost objave stručnih tekstova, vijesti i kolumni
  • učešće u zajedničkoj posjeti svjetskim sajmovima u organizaciji a&s Adrije
  • besplatne ulaznice za sajmove i konferencije koje organizuje a&s Adria
  • godišnju pretplatu i na digitalno izdanje a&s Adrije

Godišnja pretplata iznosi 80 BAM, odnosno 70 € s uključenom poštarinom. Cijena uključuje 11 brojeva godišnje s dostavom na Vašu adresu.

Za potvrdu pretplate molimo Vas da nam pošaljete email na subscription@asadria.com ili nas kontaktirate na tel. +387 33 788 985

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *